Øko-mangobutter-massage og maske

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
1200,-,-
58%

Deal fra 27/10-2022

Østerbro: Ny Liv Spa

- 75 min. Øko-mangobutter-massage
- Paraffinbehandling til fødder eller hænder
- Ansigtsmaske

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks og udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Ny Liv Spa deals

Yderligere beskrivelse

Har du brug for et afstressende pusterum? Forkæl dig selv og dit sind med en luksuriøs behandling hos Ny Liv Spa. Lige kan du spare ##73% ::58% %% på en kombinationsbehandling med helkropsmassage, paraffinbehandling af hænder eller fødder og ansigtsmaske til kr. ##324::499%% (værdi, kr. 1200).   Trænger du til afslapning? Et frirum fra hverdagens stressende jag? Eller det blot tid til, at din krop og dit sind trænger til ren forkælelse? Ny Liv Spa har den perfekte løsning på alt dette. Lige nu kan du nyde en økologisk mango-butter massage: en helkropsmassage, som også inkluderer en paraffinbehandling af dine fødder eller hænder og en ansigtsmaske.   På Østerbro ligger Ny Liv Spa, hvor du træder ind i en varm og indbydende atmosfære. Levende lys og friske dufte fra forskellige olier byder dig velkommen. Her vil du altid blive mødt af et personale, som ønsker at give dig den bedste behandling.   Det får du:   - Økologisk mango-butter helkropsmassage: Mangesmør udvindes af kernerne fra mangoen og er en blød smør, der har en sød duft. Det er rigt på antioxidanter, vitamin A og E og er derfor anvendeligt til pleje af din hud. Derudover smøren rig på forskellige slags frugtsyre, som fugter, fornyer og reparerer din hud. Slap af og nyd en helkropsmassage med denne lækre mangosmør, hvor du vil kunne mærke en afspænding og en lettelse i kroppen efterfølgende. - Paraffinbehandling af hænder eller fødder: Mens du får massagen vil dine fødder eller hænder få en dybdegående og ekstra plejende parafinbehandling. Paraffin er en mineralsk olie, som giver dig en blød og smidig hud.  - Ansigtsmaske: Som om det andet ikke var nok, så får du oven i pakken også en forfriskende ansigtsmaske. På den måder forlader du Ny Liv Spa helt fornyet fra top til tå - bogstaveligt.    Hele behandlingen varer 75 min, hvor du og din krop er i centrum. Forkæl dig selv med denne luksuriøse behandling. Kontakt Ny Liv Spa og book din tid til en kombinationsbehandling. Her vil enten Joana eller Bogdan hjælpe dig. De er mand og kone og har startet Ny Liv Spa for snart 4 år siden og har nu flere afdelinger i hele byen med mange ansatte. De sætter en ære i deres arbejde og vil altid gøre det bedste for at imødekomme dig og dit behov.  

Ekstra information

Vejlegade 12, kld. 2100 København Ø71 59 79 53

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 279,-
værdi:
700,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Hot Chocolate Butter-massage

5 klinikker i Storkøbenhavn: Ny Liv Spa

Fuld kropsmassage og ansigtsbehandling, der efterlader dig med silkeblød hud og afslappethed i krop og sjæl.
Vælg mellem 45, 60 eller 75 minutter samt single eller par.
"Udløber ikke pt. Pris gælder 45 minutters behandling for 1 person. Over 1.400 har købt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
450,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Forskellige typer massage

3 klinikker i Storkøbenhavn: Ny Liv Spa

Vælg mellem 4 massager samt varighed af behandlingen.
" Indtil d. 5. mar. 2023. Pris gælder: 30 min. for 1 person. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling mod migræne eller kronisk smerte

Østerbro: Ny Liv Spa

Behandlingen kombinerer "bodywork" med psykosomatiske bevidstgørelsesteknikker og kraniosakralterapi for at levere en flerlagshealing og skabe harmoni.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide