Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Tapas-buffet catering

tilbuds-billede
129,-
Ikke aktivt
værdi:
259,-,-
50%

Deal fra 4/11-2018

Charlottenlund: Luksus Catering

Tapasbuffeten indeholder: Lakserulle på mini toast med kaviar, dild og lime - Røget ørred på minitoast med frisk dild og lime - Tigerrejer med chilidip - Tynde skiver af hvidløgsmarineret kalv med rucolapesto m.m.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Min. 10 kuverter. Afhentes. Bestil 14 dage før. Over 500 har købt.
 
Se alle Luksus catering deals

Yderligere beskrivelse

Luksus Catering  tilbyder endnu engang rabat på deres populære Luksus Tapas-buffet, og din pris pr. kuvert er blot kr. ##106::129%% ved køb af min. 10 kuverter. (Normalpris pr. kuvert kr. 279).  Nyd festen... og få din lækre tapas-buffet lavet af professionelle, så du ikke behøver stresse i køkkenet, når dine gæster er ankommet.  Mini Catering laver en skøn tapas-buffet til dig og dine gæster, flot anrettet og klar til at servere for dine gæster. Den lækre tapasbuffet indeholder: Lakserulle på mini toast med kaviar, dild og lime Røget ørred på minitoast med frisk dild og lime Delikate indbagte crispy og spicy tigerrejer med chilidip Tynde skiver af hvidløgsmarineret kalv med rucolapesto, parmesan og cherrytomater Kyllingesticks med trøffelolie og citron Hjemmelavede frikadeller vendt i ristede sesamfrø Mini forårsruller med asiatisk sur-sød sauce Miniquiche med tomat og oliven Den klassiske tzatziki af græsk yoghurt pyntet med revet agurk Den klassiske cremet humus med chili-olie Ostebjælker med radiser og peberfrugt og oliven Lækker fugtig mini chokolade brownies med vaniljecreme Nyd tiden med dine gæster i stedet for at bruge tiden i køkkenet…det kan ganske enkelt ikke betale sig at gøre det selv. Hos Luksus Catering får du smagsfulde buffeter og menuer produceret af friske råvarer, der er baseret på tidens madtrends. Maden er tilberedt af professionelle kokke med mange års erfaring i cateringbranchen. Her prioriteres høj køkkenhygiejne samt fornuftige priser. Du afhenter selv maden eller får det leveret lige til døren (mod tillæg - se "Det med småt") -  anrettet på hvide porcelænsfade og klar til at servere for dine gæster. Det kan ikke være nemmere! Godt at vide - Praktisk: Når du har bestilt, modtager du en mail fra Luksus Catering med praktisk info. Luksus Catering  påtager sig ikke ansvaret for konsekvensen af madvarer, der er indtaget efter 3 timer i stuetemperatur. Maden er anrettet på hvide porcelænsfade. Det eneste du skal have klar er buffetborde, samt”tag-ting” til div. retter. Det er vigtigt, at du indtaster kontaktpersons telefonnummer, så vedkommende er til at få fat på, skulle du vælge at få buffetten leveret.  Luksus Catering sammensætter smagfulde buffeter, tilberedt af årstidens bedste råvarer, således at det kun er de bedste ingredienser, der finder vej til tallerkenen. Her bliver fingeren holdt på pulsen, hvad angår madtendenser, madtrends og kulinarisk nytænkning. Du kan derfor være sikker på at din anretning er en farvestrålende fryd for øjet og samtidig garanterer en flirt med smagsløgene. Gode råvarer er vigtige, men tilberedningen samt anretningen er mindst lige så betydningsfuld for den samlede madoplevelse. Hos Luksus Catering kan du være ganske rolig – du bliver med sikkerhed tilfreds!  

Ekstra information

Ordrupvej 78 D 2920 Charlottenlund71 99 50 20

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Gustav Klimt-silketørklæde

180 x 45 cm

Tørklædet er fremstillet i 100% silke og udstråler både elegance og glamour, hvilket også var karakteristisk for Klimts berømte værker i den senere gyldne fase.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Pablo Picasso-krus

Sæt á 4 krus

- Tåler opvaskemaskine
- Kapacitet 0,4 l pr. stk
- Højde 9 cm hver
- Fås kun som sæt
"Gratis levering. Også hos Deal" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Rengbuekubehalskæde

Længde: 45 cm

- Ædelsten
- Forgyldte elementer
- Karabinlås
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide