Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Jordemoderpakke med 3 scanninger

tilbuds-billede
1200,-
Ikke aktivt
værdi:
2400,-,-
50%

Deal fra 6/10-2016

Vesterbro: Lille københavner

Få tryghed igennem din graviditet med dette deal til den kommende mor, som inkluderer en fast jordemoder under hele forløbet, 1 tidlig scanning, 1 kønsscanning, 1 stor 3D scanning samt 1 jordemoder snak, så dig og din partner kan følge med i barnets udvikling under graviditeten.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Gælder til d. 28 december. Gælder ikke for graviditet med tvillinger.
 
Se alle Lille Københavner deals

Yderligere beskrivelse

Få tryghed igennem din graviditet! Mange gravide og deres mænd føler at de ikke får nok information om graviditetsforløb og fødselsforløb på sygehuset. I lilleliv.dk er der mulighed for at spørge vores jordemoder om alt det som I savner at få et svar på. Kost, motion, graviditetsgener, symptomer, graviditetsforløb, fødselsforberedelse, osv. Din mand / partner er meget velkommen til at komme med. Det er ikke en jordemoder konsultation med check af blodtryk, urinstix, blodprøve som på sygehuset. Det er tænkt som en supplerende mulighed til det offentlige tilbud, således at I bliver mere informeret, og forberedt på det videre forløb. Der kombineres både jordemodersnak med scanning. Forløbet indebærer: *Fast jordemoder under hele graviditet *1 tidlig tryghedsscanning scanning *1 kønsscanning *1 stor 3D scanning *1 jordemodersnak I får således en enestående chance for at få vished, tryghed, og samhørighed til en fornuftig lav pris, så alle kan have råd til at være med. Med denne deal får du mulighed for, at besøge scanningsklinikken "Lille Københavner" og følge med i din babys udvikling. Hos Lille Københavner vil du opleve en afslappet atmosfære og imødekommende og professionelt personale. Lokalerne er moderne, lyse og ligger i hjertet af København. Tidlig scanning : 2D scanning kaldes tidlig/tryghed eller tilvækst scanning, udført fra 5 uger til fødsel. Kønsscanning: Mange gravide længes efter at kende kønnet på baby allerede fra første dag i graviditeten. Efter 14 fulde graviditetsuger kan du få svar på om du venter en dreng eller pige. Hvis der skulle være usikkerhed om kønnet, tilbydes du en gratis genscanning. Du vil på mail få tilsendt billeder, evt. små filmklip UDEN lyd. 3D scanning: 4 S/H billeder, 4 farve billeder, 1 DVD med optagelsen af hele scanning inkl. lydoptagelse af jordemoderstemme, forklaring, samt en mail med billeder, små filmklip uden lyd. Hvis ikke det lykkes første gang at få lavet et 3D billede af barnets ansigt får du en ny gratis genskanning. Der bliver også foretaget måling af fosterets hoved, mave, lårben så du får at vide hvor meget dit barn vejer efter skanningen i en rapport. En 3D scanning er et billede skabt af ultralyd, som foretages abdominalt (udvendigt). Ved hjælp af denne teknologi kan man fremkalde et realistisk billede af baby. Billedet kan vise tydelige træk af babyen, grimasser og endda udtryk. Man kan somme tider være heldig at få tydelige billeder af hænder og fødder. De lokaliserer moderkagen. Ved at tage flere billeder i sekundet, kan man skabe en filmsekvens af babyen, som man kalder 4D.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 245,-
værdi:
400,-
rabat 39%
Gå til tilbud Læs mere mere

3D- eller kønsscanning af din baby

Lyngby eller Kbh: LilleLiv

Vælg mellem:
- Kønsscanning (245 kr.)
- 3D-scanning (535 kr.)
" Indtil 28. feb. Bestil gerne tid 3 uger inden udløbsdatoen." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 309,-
værdi:
859,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pulsoximeter

Fås i flere farver

Der kan være mange grunde til, at der skal holdes øje med blodets iltind-hold, det kan være i forbindelse med træningsforløber, graviditeter eller ved forskellige luftvejssygdomme, og her er et lille pulsoximeter en god og nem måde at holde øje med iltmætningen på.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
449,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters thai-, gravid- eller oliemassage

Aarhus: Centrum Wellness

Du slipper af med spændinger og smerter med en professionel massage. Du får også en tiltrængt pusterum fra din travle hverdag, så du slipper af med stress.
" Indtil 10. dec. Muligt at købe aroma- og varmstensmassage til 249,- pr. stk." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide