Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Julebuffet og livemusik - for 2

tilbuds-billede
898,-
Ikke aktivt
værdi:
2244,-,-
60%

Deal fra 27/10-2016

Ballum: Hotel Ballumhus

Glæd jer til:
- Stor julebuffet
- Fri vin - øl - vand og snaps ad libitum kl. 19 - 24
- 6 timers livemusik og natmad kl. 24 - 01

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Finder sted d. 19. og 26. nov. og d. 9. dec.
 
Se alle Hotel Ballumhus deals

Yderligere beskrivelse

Hotel Ballumhus tilbyder lige nu op til 60% rabat på et julearrangement for 2 personer. Stor julebuffet, seks timers livemusik m.m. Vælg ml. flere datoer. Værdi op til kr. 2444,- Hotel Ballumhus er beliggende midt i det flotte, vidtstrakte landskab med Nationalpark Vadehavet som nærmeste nabo og centralt i forhold til områdets større byer, seværdigheder og attraktioner. Med tilbuddet her kan I deltage i Hotel Ballumhus' skønne julearrangement med alt, hvad hjertet begærer - Skøn mad, livemusik m.m. I vælger selv, hvilken dato I ønsker at deltage..  Tilbuddet indeholder: Julearrangement for 2 personer, som består af: • Stor julebuffet  • Fri vin - øl - vand og snaps ad libitum kl. 19:00 - 24:00  • 6 timers livemusik  • Natmad kl. 24:00 - 01:00 Vælg mellem disse tilbud: Tilbud 1: Julearrangement den 19. november 2016 m. livebandet Kim & Hallo. Normalpris: kr. 2444,- Dealpris: kr. 1298,- Rabat: 47% Kim & Hallo er et danseorkester bestående af 5 medlemmer, der spiller alt fra rock til dansk- og svensktop-musik. Kim & Hallo har optrådt i både ind- og udland - og på både dansk, svensk, norsk og finsk TV, og de lægger stor vægt på publikums-kontakt. De har fået en enestående position i dansk musikliv og er klar til at spille op til dans på Hotel Ballumhus den 19. november 2016.   Tilbud 2: Julearrangement den 26. november 2016 m. livebandet Crazy Duo Band. Normalpris: kr. 2344,- Dealpris: kr. 1198,- Rabat: 49% Crazy Duo Band er, som navnet antyder, en duo bestående af Janette Sund og Ole Vendelbo. Crazy Duo Band leverer frisk og humørfyldt musik og underholdning og har et bredt repertoire. Janette har en skøn stemme, der mestrer mange stilarter, og både Janette og Ole synger, mens Ole også spiller keyboard. De er klar til at sørge for en festlig og humørfyldt aften på Hotel Ballumhus den 26. november 2016.  Tilbud 3: Julearrangement den 09. december 2016 m. Robin. Normalpris: kr. 2244,- Dealpris: kr. 898,- Rabat: 60% Robin Sørensen leverer musikalsk underholdning med keyboard & sang til alle former for fester. Han har gennem mange års erfaring et godt solidt tag i publikum, og ved hvad der skal til for at skabe stemning og glæde. Robin spiller dansktop-musik, og han svinger gerne selv hofterne til musikken under sin optræden. Robin har rygte for at være den bedste, ifølge hans kendere. Han er god til at få publikum på dansegulvet, og han er elsket for sine fortolkninger af Shakin' Stevens og Elvis - og ikke mindst for sine egne numre. Robin er klar til at spille op til dans på Hotel Ballumhus d. 9. december 2016.  - Du vælger tilbud under købet.  Benyt jer af tilbuddet nu og se frem til et uforglemmeligt julearrangement på Hotel Ballumhus! OBS: Tilbuddet kan også købes med overnatning. Klik HER .  

Ekstra information

Byvej 66, Ballum 6261 Bredebro40 99 50 50

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 135,-
værdi:
203,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

I dag: Sushimenu & sodavand

Århus: Bluefin

Innovativt fusionskøkken - pikante sushihapsere, grillspyd og friske gincocktails. Gælder kun i dag.
"Book straks - få pladser. Se tilbud i aften Stedet har en glad smiley
4.2 af 5 stjerner (128 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smørrebrød ad libitum

Helsingør: Klaptræet

Hos Klaptræet er der tænkt over selv de mindste detaljer. Har du specifikke ønsker til dit smørrebrød, skal du blot efterspørge det hos personalet, og køkkenet vil gøre sit bedste for at efterkomme dine ønsker. Det er f.eks. muligt at få tilberedt sit smørrebrød på glutenfrit brød.
"Kl. 11 - 16. Stedet har en glad smiley og får 4.4 af 5 stjerner (70 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 165,-
værdi:
247,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 cocktails

Aarhus (ved banegården): Tipsy

Vegetarisk og vegansk fusionskøkken med grønt snask. Kun i aften.
- Snacks
- 3 tacos
- Dessert
"Book straks - få pladser. Se andre tilbud i aften
4.1 af 5 stjerner (254 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide