Deal fra 18/11-2016
Tæt ved Kultorvet: San Giorgio
Nyd en udsøgt sammensat 9-retters italiensk menu, som rummer lækre specialiteter fra det traditionelle italienske køkken. Består blandt andet af: 5 forskellige slags antipasta - dagens pastaret, og meget mere. Serveres med 1 glas prosecco som velkomstdrik.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Gælder tirsdag-lørdag fra d. 3. jan. - d. 31. mar. 2017.
Se alle San Giorgio deals
Yderligere beskrivelse
Ristorante San Giorgio er en original og himmelsk mundfuld af Italien. I det stemningsfulde gamle byhus, et stenkast fra Rosenborg Slot og Kongens Have, kræser indehaver Achille Melis og hans personale for gæsterne på Rosenborggade 7, 1130København K.
Hvis du virkelig vil forkæle en du holder af, så giv ham eller hende en gastronomisk oplevelse i julegave, som i begge sent vil glemme. Her bliver der nemlig kræset om de sardinske traditioner med velkomstdrink samt 9 udsøgte anretninger.
I vil komme på en smagsrejse, som rummer lækre specialiteter fra det traditionelle italienske køkken.
De 9 anretninger består af følgende:
PROSECCO: 1 glas proseccoAPPETIZER: Dagens appetizerANTIPASTI: 5 forskellige af dagens antipastiPASTARET: Dagens pastaretHOVEDRET: Vælg mellem dagens kød- eller fiskeretDESSERT: Dagens dessert
Normalpris: kr. 465,-. Kampagnepris: kr. 310,-.
OBS: Madoplevelsen kan anvendes fra den 3 januar 2017
Tradition & fornyelse
På San Giorgio kokkereres der med respekt for traditionerne. Sardiniens klassiske køkken, tilsat det bedste fra resten af Italien, er køkkenets udgangspunkt. Men indehaver og køkkenchef Achille Melis ser det også som en væsentlig del af sit arbejde hele tiden at udforske og fornye traditionen.
Resultatet af den udfordring fremgår på menukortet hver eneste dag. Nogle råvarer importeres direkte fra Sardinien, og på samme måde udvælges de bedste danske, lokale råvarer, for at levere sæsonens ypperste udvalg.
Ambitionen er at give gæsterne mulighed for at nyde Sardiniens klassiske køkken, tilsat det bedste fra hele det italienske kort. Gæsten inviteres på en gastronomisk rejse med udgangspunkt i Sardiniens traditionelle retter og råvarer, og med Achille Melis som rorgænger, sker det altid med garanti for nye og spændende kulinariske oplevelser.