Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fodbehandling og voks af underben

tilbuds-billede
336,-
Ikke aktivt
værdi:
560,-,-
40%

Deal fra 25/11-2016

Odense V: Klinik Lindekilde

Pas godt på dine fødder med en fodbehandling på 45 minutter, hvor du får behandlet fødderne for nedgroede negle, ligtorne og fodsvamp. Derudover får du også voks af dine underben med i tilbuddet, så du går derfra med bløde og glatte ben.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder til d. 1. marts 2017.
 
Se alle Klinik Lindekilde deals

Yderligere beskrivelse

Hos Klinik Lindekilde får du lige nu 40% rabat på en fodbehandling og voks af underben! Dealpris kun kr. 336,- (værdi kr. 560,-) Det er vigtigt at holde sine fødder sunde og hele.. Vores fødder er under en stor belastning ved hvert skridt, vi tager, og på Klinik Lindekilde tager fodplejer Mette Lindekilde dig under professionel behandling med både en fodbehandling og en voks af dine underben.  Mette, er født i 1961 og har 3 voksne børn. Mette er udlært i vvs grossistbranchen, hvor hun har arbejdet til året 2009. Derefter skiftede hun spor og tog uddannelsen som fodplejer hos Klinik Lindholmer i Svendborg. Klinik Lindekilde er indrettet i kælderen i Mettes rækkehus på hjørnet af Stadionvej og Lundsgårdsvej, og her er du garanteret en skøn og effektiv behandling!  Med tilbuddet her kan du se frem til en skøn fodbehandling, som varer ca. 45 min., og under behandlingen kan du slappe af i de dejlige lyse omgivelser. Fodbehandlingen starter med 5 min. fodbad, hvorefter Mette efterser dine fødder for nedgroede negle, ligtorne og fodsvamp. Herefter får du klippet negle, hård hud fjernes og dine fødder bliver smurt ind i creme, og som afslutning på behandlingen får du en skøn fodmassage. Udover fodbehandlingen får du også en voks af dine underben, som sørger for, at du går derfra med flotte, bløde og glatte ben.  Benyt dig af tilbuddet nu og glæd dig til velplejede fødder og flotte, bløde ben!  Bestil din tid på Klinik Lindekilde på tlf.: 29 82 10 14 eller mail: kliniklindekilde@gmail.com 

Ekstra information

Stadionvej 127 5200 Odense V29 82 10 14

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 72,-
værdi:
145,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Retning af bryn med tråd

Odense C: Magic Hair Design

Hårfjerning med tråd er en naturlig og præcis metode til at fjerne uønsket hår i ansigtet og omkring brynene. Mindre smertefuld, men mere effektiv måde at få flotte bryn.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
355,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Manicure eller pedicure

Aarhus C: T.L.C. Negle og Hudpleje

Vælg mellem 3 behandlinger hos T.L.C. Negle og Hudpleje i Aarhus, så du kan vise dine smukke og velplejede hænder eller fødder frem med stolthed. Særligt efter en lang vinter kan din tørre hud og negle trænge til en god omgang pleje.
" Til d. 19. jul. Pris gælder: Shellac til hænder eller fødder" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
1499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

All-over wellness behandling

Åbyhøj: Zahra Wellness

Behandlingen varer ca. 2 - 2½ time og består af klassisk ansigtsbehandling • rygmassage • pedicure • manicure • retning af bryn samt farvning af vipper og bryn.
"Udløber ikke pt. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide