Deal fra 2/12-2016
Nær rundetårn: Tapas G
8 udvalgte oste • 8 udvalgte udskæringer • Portvinssyltet ribsgele • Artiskokker i trøffelolie • Cornichoner • Stegte champignoner • Rådyr- og andepaté • Soltørrede tomater • Syltede kirsebær-peberfrugt med tun • Olivenmix • Friskbagt baguette
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Indtil 14. mar. Min. 2 personer.
Se alle Tapas G deals
Yderligere beskrivelse
På Tapas G kan du få ægte tapas. Både de kolde hapsere på brød, som også kendes som pinxos eller montadidos, samt små lune retter, som vi elsker dem fra Spanien.
Tapas G er både ment som et sted, hvor du kommer forbi til en lille hapser og et glas vin, men også en egentlig restaurant, hvor du kan nyde et helt måltid fra kortet med moderne spansk/internationalt køkken.
Vinkortet indeholder mange gode spanske vine. Fra rioja til ribere del duero - flere slags på glas.
Besøg Tapas G på Kejsergade 2, 1155 København K, og nyd en smagfuld Luksus Tapas Platte No. 4 i hyggelige omgivelser.
Priserne er per person
Madoplevelsen inkluderer:
8 udvalgte oste8 udvalgte udskæringer Portvinssyltet ribsgeleGrillede artiskokker i trøffelolieCornichonerPandestegte champignonerRådyr- og andepatéSoltørrede tomater i urteolieSyltede kirsebær-peberfrugt med tun Hjemmemarineret olivenmix Masser af friskbagt baguette med hjemme pisket urtesmør
Normalpris: kr. 179,-. Kampagnepris: kr. 125,-
Madoplevelsen kan anvendes frem til den 14. marts 2017
Den spanske tapas
Spaniens små retter, som der findes hundreder af, er et udtryk for en livsstil, hvor man sætter pris på selskabelighed og afveksling. At gå ud at spise tapas er et dagligt ritual før frokosten eller som aftensmad.
Da man især i sommer månederne spiser meget sent, har man masser af tid til tapeo, som også kaldes tasqueo, pateo eller chiquiteo.
I stedet for at slå sig ned på sin stamcafe går spaniolerne sammen med venner eller kollegaer fra bar til bar, eller aflægger besøg på værtshuse eller enkle restauranter, tascas og mesones, der har specialiseret sig i tapas.
Historien om tapas
Hvordan tapaskulturen egentlig opstod, er stadig et stort spørgsmål. Var det den castilianske kong Alfonso d. 10, der var ophavsmand til de små lækkerbiskner?
Sikkert er det at Alfonso d. 10 der herskede over Sevilla, Cordoba og Jaen, af sin læge blev rådet til at skære ned på kalorierne, så han bad sine kokke om at servere bittesmå retter, der skal have smagt så godt, at de meget vel kan have været forløberne for tapas kulturen.
Lokationer