Kroophold med fiskebuffet - for 1

tilbuds-billede
633,-
Gå til tilbud
værdi:
923,-,-
31%

Deal fra 27/3-2020

Langeland: Bagenkop Kro

Overnatning i dobbeltværelse med eget bad med kaffe og kage ved ankomst. Om aftenen bydes der på en lækker frisk fiskebuffet og om morgenen kan I nyde en skøn morgenbuffet. Fås også til 2 pers.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

+100,- ved ankomst fre-lør. Ingen udløbsdato pt. Stedet har en elite-smiley og får
4.2 af 5 stjerner (999 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Bagenkop kro deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen til dejlige Bagenkop Kro på Langeland hvor du lige nu tilbydes rabat på et skønt ophold for 1 person i enkeltværelse og betaler således blot kr. ##506::633%%,- mod normalprisen på kr. 923,- Værdibeviset har ingen udløbsdato og du kan købe ubegrænset. Bagenkop er Langelands største fiskeby med mere end 15 større eller mindre fiskekuttere. På Bagenkop kro bor du tæt på marina, havnemiljø og golfbane, og du får du charme, afslapning og skøn mad.   Tilbuddet indeholder: 1 overnatning for 1 person i enkeltværelse Kaffe og kage ved ankomst Lækker frisk fiskebuffet Skøn Morgenbuffet     Der er lagt op til et skønt ophold på Bagenkop Kro med masser af stemning, afslapning og hygge. Når du er på Langeland og Bagenkop Kro kan følgende seværdigheder nævnes Bagenkop Havn: Der er masser af liv på og omkring havnen i Bagenkop. Fiskerne losser deres fangst i fiskerihavnen og her forarbejdes fisken også. Jollehavnen har slæbested og bedding, og lystbådehavnen er godt besøgt. På havnen findes restaurant, grillbar og iskiosk. Legepladsen og de tre nye petanque baner kan frit benyttes af havnens besøgende.   Dovns klint: Dovns Klint er et yndet udflugtsmål, stranden består af rullesten og egner sig ikke til at bade fra, men er meget populær blandt lystfiskere. Fra Dovns Klint, der er Langelands sydligste punkt, kan man spadsere langs med stranden til Gulstav klint. Langelandsfortet: Anlægget ligger skjult i det smukke landskab og er nu museum, hvor man har mulighed for at gå ned i de forskellige bunkere og kommandocentralen og se hvordan livet formede sig i et tophemmeligt militæranlæg. Bukkemose strand: Det meste af syd Langelands østkyst er stenstrand, der er velegnet til lystfiskeri, men strækningen ved Bukkemose har den fineste sandstrand, der er velegnet til badning. Stranden er ikke særlig kendt, så man har masser af plads at boltre sig på. Læs her et udpluk af hvad gæster skriver om Bagenkop Kro Fyns Amts Avis: Det bliver ikke meget bedre! Helle A. H: Lækkert sted, vildt lækker mad, smukt og rent og skønt værtspar. Har været der tre gange på 2 år og har haft det skønt alle gange... Jørn N: Hyggeligt sted. Fantastisk fiskebuffet. Fremragende betjening. Det er ikke sidste gang vi har været her :-) Torben F: Her får man noget for pengene.Rigtig god betjening Lone W: Dejligt fiskebord, hyggelige atmosfære :-) Med dette ophold er der rig mulighed for at slappe af og nyde de idylliske omgivelser.   

Ekstra information

Østergade 15 5935 Bagenkop62 56 13 04

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 898,-
værdi:
1646,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Kroophold med fiskebuffet - for 2

Langeland: Bagenkop Kro

1 overnatning i dobbeltværelse med eget bad med kaffe og kage ved ankomst. Om aftenen bydes der på en lækker frisk fiskebuffet og om morgenen kan I nyde en skøn morgenbuffet.
"Udløber ikke. Tillæg på kr. 100,- pr. person pr. dag ved ankomst fre-lør. Ingen udløbsdato. Bestseller: Over 3.900 har købt. Stedet har en elite-smiley og får
4.3 af 5 stjerner (1302 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 859,-
værdi:
1496,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kroophold: 3 dage med morgenmad og fiskebuffet

Langeland: Bagenkop Kro

- 2 overnatninger
- Morgenbuffet begge dage
- Fiskebuffet begge dage
- Kaffe og kage ved ankomst
"Indtil feb 2021. Pris varierer. 859,- på udvalgte datoer. Stedet har en elite-smiley og får:
4.2 af 5 stjerner (999 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1899,-
værdi:
3952,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

4 dages ophold med fiskebuffet - til 2

Langeland: Bagenkop Kro

- 3 overnatninger for 2 personer
- Morgenmadsbuffet Velkomstkaffe og kage
- Stor fiskebuffet på valgfri aften
- 1 flaske vin til maden på valgfri aften
"Indtil 1. april. Weekendtillæg. Stedet har en elite-smiley og får
4.3 af 5 stjerner (1302 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide