Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Valgfrie østers og torsk med champagne

tilbuds-billede
349,-
Ikke aktivt
værdi:
425,-,-
18%

Deal fra 3/1-2017

København: Restaurant Lumskebugten

- 1 glas Vollereaux årgangs Champagne 2009
- Vælg mellem 2 østers eller 2 x østers i Østerspersille-bouillon
- Hovedret med torsk

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gælder fra d. 3. til 31. jan.
 
Se alle Restaurant Lumskebugten deals

Yderligere beskrivelse

Når julen er ovre og det sidste gode julemad er spist op, så venter det nye år på os med iver og spænding - og hvilken bedre måde kan man gå dette nye og spændende år imøde end at starte med en Nytårskur hos Restaurant Lumskebugten? Restaurant Lumskebugten ledes af Erwin Lauterbach og er nævnt i MICHELIN Guiden 2016 med fine udtalelser. Nytårskuren består i år af 1 glas Vollereaux årgangs Champagne 2009 samt østers til forret. Vælg mellem 1 Limfjordsøsters og 1 franskøsters eller 2 østers i Østerspersille-bouillon. Til hovedret vil der blive serveret torsk. Nytårskuren kan nydes hos Restaurant Lumskebugten fra den 3. januar 2017 og frem til den 31. januar 2017. Adressen er: Esplanaden 21, 1263 København K. Du kan enten vælge at besøge Lumskebugten til frokost mandag til lørdag fra kl. 11:30 med sidste seating kl. 15:00 eller du kan besøge til aftensmad onsdag til lørdag fra kl. 18:00 med sidste seating kl. 21:30. Lumskebugtens Nytårskur 2017: 1 glas Vollereaux årgangs Champagne 2009 Vælg mellem 2 østers (1 Limfjords og 1 fransk) eller 2 x østers i Østerspersille-bouillon Hovedret med torsk Normalpris: kr. 425,-. Kampagnepris: kr. 349,- Madoplevelsen kan anvendes fra den 3. januar 2017 frem til den 31. januar 2017. OM ERWIN LAUTERBACH Erwin Lauterbach åbnede sin første Restaurant Saison i 1981 på Hotel Østerport, hvor hans forkærlighed for de gode råvarer og den gode smag hurtigt fik et trofast stampublikum. Senere i 1989 flyttede Restaurant Saison til Skovshoved Hotel og fra 1993 til 2012 har adressen for restauranten og dens legendariske ejer været Strandvejen 203 i Hellerup. I dag holder Erwin Lauterbach til på Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København ved den gamle Toldbod - som også huser Saison Food. Grøntsager har en særlig plads hos Lauterbach. Sæsonens grøntsager anvendes både som råvare og som enkel, stilfuld dekoration i bordvaser, men først og fremmest som den klare indikator på, at hver enkelt årstid har sit udbud af gode grøntsager. Erwin Lauterbach har - om nogen - været med til at sætte den høje standard for dansk gastronomi siden starten af 80'erne: " Mad skal smage af det, den er lavet af ". Grundlaget for vellykket madlavning er at tilgodese det bedste i hver råvare og at fremhæve dens egen smag - og smag er øverst på dagsordenen, når Erwin Lauterbach skaber retterne.

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
315,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2-retters middag

København: Hyttefadet

Hyttefadet inviterer på en valgfri menu med 2 traditionelle, danske retter. Nyd f.eks. stegt flæsk med persillesauce eller en hakkebøf med bløde løg og kartofler. Spis i historiske omgivelser i Københavns mest kendte havn.
" Til d. 7. apr. Udvalgte datoer. Stedet har en glad smiley og får
4.1 af 5 stjerner (1332 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 166,-
værdi:
236,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lækker 2 retters indisk menu med ris

Østerbro: Maharaja Østerbro

Har du endnu ikke lagt vejen forbi Maharaja på Østerbro, er dette en oplagt mulighed. Du får denne lækre menu, der kan få mundvandet til at løbe. Det er kræs for dine smagsløg.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Både som takeaway og i restauranten. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide