Deal fra 3/1-2017
København: Restaurant Lumskebugten
-
1 glas Vollereaux årgangs Champagne 2009
- Vælg mellem 2 østers eller 2 x østers i Østerspersille-bouillon
- Hovedret med torsk
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Gælder fra d. 3. til 31. jan.
Se alle Restaurant Lumskebugten deals
Yderligere beskrivelse
Når julen er ovre og det sidste gode julemad er spist op, så venter det nye år på os med iver og spænding - og hvilken bedre måde kan man gå dette nye og spændende år imøde end at starte med en Nytårskur hos Restaurant Lumskebugten?
Restaurant Lumskebugten ledes af Erwin Lauterbach og er nævnt i MICHELIN Guiden 2016 med fine udtalelser.
Nytårskuren består i år af 1 glas Vollereaux årgangs Champagne 2009 samt østers til forret. Vælg mellem 1 Limfjordsøsters og 1 franskøsters eller 2 østers i Østerspersille-bouillon. Til hovedret vil der blive serveret torsk.
Nytårskuren kan nydes hos Restaurant Lumskebugten fra den 3. januar 2017 og frem til den 31. januar 2017. Adressen er: Esplanaden 21, 1263 København K.
Du kan enten vælge at besøge Lumskebugten til frokost mandag til lørdag fra kl. 11:30 med sidste seating kl. 15:00 eller du kan besøge til aftensmad onsdag til lørdag fra kl. 18:00 med sidste seating kl. 21:30.
Lumskebugtens Nytårskur 2017:
1 glas Vollereaux årgangs Champagne 2009Vælg mellem 2 østers (1 Limfjords og 1 fransk) eller 2 x østers i Østerspersille-bouillonHovedret med torsk
Normalpris: kr. 425,-. Kampagnepris: kr. 349,-
Madoplevelsen kan anvendes fra den 3. januar 2017 frem til den 31. januar 2017.
OM ERWIN LAUTERBACH
Erwin Lauterbach åbnede sin første Restaurant Saison i 1981 på Hotel Østerport, hvor hans forkærlighed for de gode råvarer og den gode smag hurtigt fik et trofast stampublikum.
Senere i 1989 flyttede Restaurant Saison til Skovshoved Hotel og fra 1993 til 2012 har adressen for restauranten og dens legendariske ejer været Strandvejen 203 i Hellerup.
I dag holder Erwin Lauterbach til på Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København ved den gamle Toldbod - som også huser Saison Food.
Grøntsager har en særlig plads hos Lauterbach.
Sæsonens grøntsager anvendes både som råvare og som enkel, stilfuld dekoration i bordvaser, men først og fremmest som den klare indikator på, at hver enkelt årstid har sit udbud af gode grøntsager.
Erwin Lauterbach har - om nogen - været med til at sætte den høje standard for dansk gastronomi siden starten af 80'erne: "Mad skal smage af det, den er lavet af".
Grundlaget for vellykket madlavning er at tilgodese det bedste i hver råvare og at fremhæve dens egen smag - og smag er øverst på dagsordenen, når Erwin Lauterbach skaber retterne.
Lokationer