Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters Bodypack-massage

tilbuds-billede
349,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
42%

Deal fra 24/1-2017

Odense og Nyborg: Massage Nyborg & Odense

Under behandlingen peeles og afrenses din hud for døde stamceller. Den scrubbes og masseres efterfølgende med havsalte og mineraler, og afsluttende påføres der en creme. Under behandlingen vil der sprede sig en duft af både abrikos, aloe vera og avocado.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Medbring 2 håndklæder.
 
Se alle Massage Nyborg & Odense deals

Yderligere beskrivelse

Hos Fair Massage Nyborg & Odense får du lige nu 42% rabat på 60 minutters Bodypack-massage. Dealpris kun kr. 349,- (værdi kr. 600,-) Bodypack-massagen er en skøn behandling! Under behandlingen peeles og afrenses din hud for døde stamceller. Den scrubbes og masseres efterfølgende med havsalte og mineraler, og afsluttende påføres der en creme. Under behandlingen vil der sprede sig en duft af både abrikos, aloe vera og avocado. Giv evt. behandlingen som gave til en du holder af, eller køb den til dig selv .... du vil ikke fortryde. Bemærk:   • Værdibeviset udløber 01.06.2017 • Medbring 2 håndklæder.  • Tilbuddet kan også benyttes her: Ludvig Hansensvej 33 tv, 5800 Nyborg.  • Tidsbestilling skal ske på SMS (30 66 32 41) Om mig: Min vision er, at hjælpe klienter og virksomheder til bedre sundhed og trivsel. For mig betyder balancen i hverdagen rigtig meget. Massage er afslappende og sætter altid gang i de sunde fysiologiske og psykiske processer i kroppen. Jeg er uddannet lægeeksemineret eliteidrætsmassør og har arbejdet med hotstone og ansigtsmassage på Comwell. Jeg har diplom i hoved- og ansigtsmassage og er tilknyttet nogle idrætsforeninger som massør, hvor jeg også arbejder med hotstonemassage med indiske lavasten med 57 graders varme. Jeg er medlem af brancheforeningen BFM. Bevis for anerkendt uddannelse og din garanti i det danske sundhedssystem. Se hvad andre kunder siger: "Super god massage" - L. P. Andersen "Dejlig massage - fik også en masse gode råd omkring en sportsskade. God service og der gøres meget for en god oplevelse." - L. Georgsen "Kan absolut anbefales. God massage og trivelig atmosfære" -  J. Lindblad "Super dejlig massage i hyggelige omgivelser" - H. H. Nielsen "Så har jeg været forbi igen. Behøver jeg at sige, at det er et sted, som jeg kun kan anbefale varmt." - M. Larsen

Ekstra information

Klostervej 20 v. fattiggården rum 1,16 tv. 5000 Odense C30 66 32 41

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 479,-
værdi:
1250,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kombineret massage og ansigtsbehandling

Nyborg: Fair Massage

Her får du massage af skulder, lænd og nakke hvor der også indgår hot stone massage på ryggen. Resten af kroppen får også en lettere massage. Derudover vil der være en ansigtsbehandling, hvor huden bliver dybderenset, glat og smidig. Behandlingen varer 80 min.
"Tilbuddet gælder straks og udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
850,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstonemassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

SoulMassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger. Efter massagen får du 15 minutters ansigtsbehandling.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 201,-
værdi:
335,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters nakke, ryg og skuldermassage

Tønder: Balancestep

Hos Balancestep kan du få en rigtig god fysiologisk massage af nakke, ryg og skuldre. Udover massagen, så vil du også få gode råd og forslag til øvelser, du selv kan udføre.
"Skal benyttes inden for 3 måneder efter køb. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide