3-retters middag
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
250,-
Ikke aktivt
værdi:
385,-,-
35%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 13/4-2017
Frederiksberg: Chez Bruno
- Valgfri Forret: Salat af røget andebryst eller Fricassée af frølår
- Hovedret: Stegt oksebavette med pommes rösti og sauce bordelaise
- Dessert: Brunos chokolade-nougatinekage og yoghurt med hyldeblomst
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Chez Bruno deals
Yderligere beskrivelse
'Little Paris in hype area of Copenhagen' - TripAdvisor.
Chez Bruno - 'La Maison du Boeuf' er et lille hyggeligt brasserie med plads både indenfor samt enkelte borde udenfor i de varme måneder.
Hos Chez Bruno kan du nyde en valgfri forret som står mellem en salat af røget andebryst og confiterede andekråser eller du kan vælge en fricassée af frølår med hvidløg.
I traditionel forstand betyder 'brasserie' en type af fransk restaurant med en afslappet og fornem stemning, som serverer få men gode retter af høj kvalitet. Chez Bruno er netop sådan en restaurant, dog med en mere hyggelig og uformel stemning, end et klassisk brasserie.
Velbekomme!
Det er også et sted hvor man altid er velkommen til at komme ind, og nyde kop kaffe på friskmalede kaffebønder, et glas vin eller en øl, uden nødvendigvis at bestille noget mad.
Til hovedret får du serveret stegt oksebavette med brunede skalotteløg, pommes rösti, grillede grøntsager og sauce Bordelaise og så slutter aftenen af med Brunos chokolade-nougatinekage og yoghurt med hyldeblomst.
Chez Bruno er placeret på: Gammel Kongevej 27, 1610 København V.
Prisen er per person.
Madoplevelsen inkluderer:
Valgfri Forret
- Salat af røget andebryst og confiterede andekråser, deglaceret med hindbæreddike
ELLER:
- Fricassée af frølår med hvidløg, hvidvinsauce og champignonsduxelles
Hovedret
Stegt oksebavette med brunede skalotteløg, pommes rösti, grillede grøntsager og sauce bordelaise
Dessert
Brunos chokolade-nougatinekage og yoghurt med hyldeblomst
Normalpris: kr. 385,-. Kampagnepris: kr. 250,-
Madoplevelsen kan anvendes frem til den 26. juli 2017.
Chefen, Bruno
Bruno er født og opvokset i Frankrig, hvor han startede sin karriere som uddannet kok i Nantes i 1988. Efterfølgende fulgte ansættelser som kok på restaurant L'Ecluse og i La Maison du Danmark på Champs- Elysées i Paris.
Næste stop på rejsen for franskmanden med passion for gourmetmad, blev Michelin restauranten, Kong Hans Kælder i København, hvor Bruno blev ansat som Chef de partie i 1990.
Efter at have arbejdet ihærdigt i køkkenet på Restaurant Kong Hans Kælder, med kollegaer såsom Daniel Letz, blev Bruno i 1993 indkaldt af det franske militær, til at aftjene sin værnepligt i Frankrig. I stedet for at gøre tjeneste i militæret på traditionel vis, blev han dog tilbudt at arbejde som privat køkkenchef for General Bonavita og Médaille de la Défense National.
Da Bruno returnerer til Danmark i 1994, ansættes hans som souschef på den italienske restaurant, Rugantino, hvorefter han tilbydes stillingen som souschef på Restaurant Kong Hans Kælder. Her arbejder han så godt sammen, med den daværende køkkenchef, Daniel Letz, at Bruno takker ja tak til stillingen som Køkkenchef på Daniel Letz nyåbnede restaurant, Le Saint Jacques i 1997.
Efter nogle år som køkkenchef på Le Saint Jacques, vender Bruno tilbage til Restaurant Rugantino i 2002. Det første år er Bruno ansat som souschef, og de efterfølgende 6 år som køkkenchef. Den næste og sidste ansættelse, bliver som køkkenchef på Café Theodors på Østerbro, som varer frem til slutningen af 2012.
Efter gennem mange år at have arbejdet i andres tjeneste, og samlet erfaringer inden for dansk, fransk og italiensk kogekunst, har den nu så passionerede franskmand besluttet sig for, at tage springet og realisere sin drøm - sin drøm om at blive selvstændig og skabe et lille hyggeligt brasserie, med fokus på mad af høj kvalitet og plads til at være nærværende overfor sine gæster.