Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times personlig coaching

tilbuds-billede
140,-
Ikke aktivt
værdi:
669,-,-
79%

Deal fra 14/11-2017

København V: Human Passion

Med dette deal får du 1 times personlig konsultation. Måske har du behov for kostvejledning, personlig træning eller rådgivning til hvordan du på bedste vis udlever dine drømme og passioner.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb.
 
Se alle human passion deals

Yderligere beskrivelse

Spar hele ##100% ::80% %% på 60 min. behandling hos Human Passion. Vælg ml. coaching, personlig udvikling, kostvejledning eller personlig træning. Normalpris kr. 699,- / NU KUN kr. ##0::140%%,- Human Passion handler grundlæggende om passion. En passion for mennesker og deres sundhed og at hjælpe mennesker forfølge deres mål. Jeg tror på, at sundhed handler om både din indre og ydre sundhed. I denne "fast paced" verden mister vi nogle gange os selv. Så mange mennesker ønsker noget af os, at vi glemmer at lytte til vores egne behov. Ved du, hvad dine passioner er? Og udlever du dine drømme? Eller er du for stresset til overhoved at tænke på dine passioner? Coaching og personlig udvikling er en måde at hjælpe dig med at identificere og opnå dit fulde potentiale. Gennem 1:1 sessioner prøver vi at skabe forandring, hvad enten du oplever en stresset situation på arbejde, eller du blot ønsker hjælp til at bringe dig selv op på det næste niveau.  Sund kost og træning er nøgle elementer i en sund livsstil. Måske har du behov for at tabe dig, ændre dine dårlige vaner eller komme i bedre form. Jeg kan støtte dig deri ved at udarbejde en personlig plan for din kost og din livsstil. Hvis du ønsker at komme igang med træningen eller forbedre dit nuværende fitness niveau, tilbyder jeg også personlig træning. Om mig: Jeg er passioneret omkring mange ting! Og jeg forsøger altid at forfølge og udforske mine passioner. Jeg er først og fremmest passioneret om de mennesker, der er omkring mig. Jeg har en passion for min professionelle karriere, personlig sundhed og udvikling, og endelig brænder jeg for træning. Jeg holder aldrig op med at søge nye muligheder eller med at forsøge at udvikle mig selv. Jeg har en professionel karriere som advokat kombineret med en interesse for forretningsudvikling. Ved siden af det har jeg en uddannelse som livsstils coach og en kostvejleder uddannelse. Derudover underviser jeg i indoor cycling. Som en personlig interesse dyrker jeg triatlon, ikke for at vinde mesterskaber, men fordi jeg elsker sporten.  Bemærk: • Værdibeviset er gyldig til 01.01.2018 Send en e-mail til vr@humanpassion.dk eller ring på 25 26 00 44 for at  booke en session.  

Ekstra information

Flensborggade 61 1669 København V25 26 00 44

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
1600,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinsmagning - for 8 personer

Jylland, Sjælland, Fyn og Lolland-Falster: Vinhuset Top Wine

Med tilbuddet kan du se frem til vinsmagning, afholdt privat hos dig eller i firmaet for maks. i alt 8 personer. Under vinsmagningen serveres 8 forskellige vine. Smagningen tager 1,5 - 2 timer.
" Indtil 30. nov. Man. - tor. Fredagstillæg. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 90,-
værdi:
150,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 billet til Aarhus Culture Walk

Aarhus C: Aarhus Culture Walk

Bliv klogere på Smilets by, og tag med på en byvandring, hvor du kommer omkring Aarhus’ kulturelle fortid, nutid og fremtid i selskab med kyndige guider fra Aarhus Culture Walk.
" Indtil 30. jun. Kun lør. Også hos Sweetdeal" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 395,-
værdi:
1995,-
rabat 80%
Gå til tilbud Læs mere mere

Online mindfulness-forløb

Hos Big media

Luk ro og mental klarhed ind i dit liv med dette effektive online mindfulness-forløb tilbudt af Lev Stress Fri. Forløbet lærer dig at integrere mindfulness-øvelser i din dagligdag og er udviklet til dig, der ønsker en øget personlig indsigt.
"Til d. 1. aug. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide