Sensuel tantramassage i 2-3 timer

tilbuds-billede
550,-
Gå til tilbud
værdi:
1100,-,-
50%

Deal fra 1/12-2019

Odense: Tantra Massage Odense

Vælg mellem:
- 2 timers tantra massage, kun for kvinder, uden yoni massage (550,-)
- 3 timers tantra massage, kun for kvinder, med yoni massage (700,-)

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks og udløber ikke. Kun for kvinder. Julegaveidé - byt i hele 2020.
 
Se alle tantra massage odense deals

Yderligere beskrivelse

Tantra Massage Odense tilbyder lige nu rabat på Tantramassage for kvinder m/u Yoni massage. Normalpris op til kr. 1400,- / Dealpris fra kr. ##385::550%%,- Nærvær der healer og forandrer! Tantramassør og terapeut Bjarne Dam Larsen inviterer dig, gennem denne nærværende og kærlige massageform, til at opdage og arbejde med din sensuelle energi. En energi som mange af os undertrykker, gemmer væk og måske skammer os over. Gennem tantra massage kan du finde eller genfinde din sensuelle og seksuelle energi og bruge den til at frigive stress, spændinger, traumer, angst, depression, sorg, nærheds- og relationsproblemer m.m. Denne massageform åbner også op for, at arbejde med mere seksuelle problemer, som du som kvinde måtte have i dit underliv. Mange kvinder gemmer bevidst og ubevidst fysiske traumer efter f.eks. traumatiske fødsler eller fysiske og psykiske overgreb i deres underliv. Du har derfor mulighed for at arbejde med disse spændinger gennem terapeutisk yoni massage. Vælg mellem disse 2 tilbud - gøres ifb. med købet: • 2 timers tantra massage (kun for kvinder) UDEN yoni massage - Dealpris kr. ##385::550%%,- (normalpris kr. 1100,-) • 3 timers tantra massage (kun for kvinder) MED yoni massage - Dealpris kr. ##490::700%%,- (normalpris kr. 1400,-) Læs mere om tantra massage på www.tantramassageodense.dk Praktiske og etiske oplysninger: • DETTE TILBUD ER KUN FOR KVINDER og du skal være over 18 år. Du må ikke være alkohol, medicin eller stof påvirket. • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det, når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du i stedet tåler. • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. • Jeg er fuld påklædt under hele massagen og jeg bruger kun mine arme, hænder og fingre under massagen. • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. • Det er dig suverænt der bestemmer om du føler dig tryg ved, at jeg udføre yoni massage, og du bliver spurgt både før og under massagen og før indvendig massage af yoni. Du kan til en hver tid afbryde massagen. En fuld massage består af, at skulder/nakke/hovedbund masseres, massage af ryg, baller, ben, fødder, arme, hænder, bryster, mave og yoni massage. Der lægges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som hører din problemstilling til. Bestil tid her: • Tlf.: 53 82 63 65 • Mail: tantramassageodense@gmail.com • Online booking på: http://www.tantramassageodense.dk/booking/

Ekstra information

Kochsgade 31, indg. A 5000 Odense C53 826 365

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 799,-
værdi:
2400,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Tantramassage i 2 timer

København K: Lighthouse

Mindst 2 timers komplet nydelse, hvor der er fokus på dig og på, at du kommer i den dybeste kontakt med dig selv. Det er en proces baseret på seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Kun til kvinder.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. Over 150 har købt. . Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Erotisk & afstressende massage

Amager: ReGenerating Klinik

90 min. massage for kvinder, som består af en afslappende kropsmassage som slutter i en healende massage i området omkring vagina, kaldet Yoni-massage.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Wellness Ansigtsbehandling

Kolding: PL Hudpleje

Forkæl dig selv med en dejlig afslappende ansigtsbehandling, hos behandleren Pernille, som målrettet vil gøre sit bedste for at give dig en god oplevelse. Behandlingen består bl.a. af dobbelt afrensning, exfoliering, afstressende og opstrammende ansigtsmassage.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og i 3 måneder derefter. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide