1 times manicure og shellac

tilbuds-billede
275,-
Gå til tilbud
værdi:
550,-,-
50%

Deal fra 10/3-2024

Tæt ved Tivoli: Glory nails by Maria

Både negle og neglebånd bliver formet, tilrettet og plejet, for at give dig det smukkeste resultat. Du får også shellac på neglene, som har en holdbarhed på mindst 14 dage uden synlige ridser i lakken.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato pt. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Perfect Nails - Salon Langebro deals

Yderligere beskrivelse

Glory Nails by Maria tilbyder lige nu  ##65% ::50% %% rabat på en skøn manicure og shellak. Dealpris kun kr.  ##193::275%% ,- (værdi kr. 550,-) Husk på at du bruger dine hænder i en uendelighed fra det indledende håndtryk til farvelvinket. Der bliver i dag lagt mærke til hænder og negle.. Når du står med din mobil i køen, når du spiser, hvis du ryger osv., og har du flotte og velplejede negle, vil det med sikkerhed medføre en del lidt misundelige blikke fra andre kvinder. Flotte negle kræver lidt arbejde, men vi har gjort det betydeligt lettere for dig med tilbuddet her. Du får nemlig en manicure og shellak hos Glory Nails til en skarp pris! Her står Maria Papadopoulou klar til at give dig en professionel behandling, som med sikkerhed giver dig flotte, holdbare negle! Med en neglebehandling hos Glory Nails i København får du de flotteste negle til hverdag og fest. Den klassiske manicure sørger for, at både negle og neglebånd bliver formet, tilrettet og plejet for at give dig det smukkeste resultat. Shellak  er baseret på gelé og hærdes under en UV-lampe på minutter, og den er særligt kendt for sin holdbarhed på mindst 14 dage uden synlige ridser i lakken. Så du er uden tvivl garanteret et smukt og holdbart resultat! Den skønne neglebehandling varer i alt ca. 1 time. Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til en skøn neglebehandling hos Glory Nails, der giver dig de smukkeste negle! Bestil din tid online på  glorynailsmaria.onlinebooq.dk.

Ekstra information

Rysensteensgade 16 1564 København V23 80 57 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
890,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Effektiv fodbehandling med pedicure

Nær Tivoli: Glory nails by Maria

Den effektive fodbehandling som varer ca. 1 time, består af en fodpleje samt en pedicure. Til behandlingen bruges der en effektiv keratolytisk creme, og du får bl.a. et varmt fodbad med salte. Derefter følger pedicure.
"Udløber ikke p.t. Over 350 har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
355,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Manicure eller pedicure

Aarhus C: T.L.C. Negle og Hudpleje

Vælg mellem 3 behandlinger hos T.L.C. Negle og Hudpleje i Aarhus, så du kan vise dine smukke og velplejede hænder eller fødder frem med stolthed. Særligt efter en lang vinter kan din tørre hud og negle trænge til en god omgang pleje.
" Til d. 19. jul. Pris gælder: Shellac til hænder eller fødder" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Shellac med fransk kant

Roskilde: Clinic Queen ved Denise

Få smukke negle med shellac. CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker i op til 14 dage. Glæd dig til at have flotte, glansfulde negle i op til 3 uger .
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide