Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

30 minutters fysiurgisk massage

tilbuds-billede
120,-
Ikke aktivt
værdi:
200,-,-
40%

Deal fra 14/5-2018

Silkeborg: Klinik 24

Fysiurgisk massage er både velvære og behandlende massage, hvor der arbejdes i dybden af musklerne med hænderne. Der bliver taget godt ved, så massagen er effektiv til at løsne op i muskelvævet og fjerne affaldsstoffer, som har fået lov til at hobe sig op og skabe problemer.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder helt til d. 1. jul. 2018.
 
Se alle Klinik 24 deals

Yderligere beskrivelse

Hos Klinik 24 i Silkeborg kan du nu & her få ##55% ::40% %% rabat på 30 min. fysiurgisk massage. Du betaler kun kr. ##90::120%%,- mod normalprisen på kr. 200,- Fysiurgisk massage er både velvære og behandlende massage, hvor der arbejdes i dybden af musklerne med hænderne. Der bliver taget godt ved, så massagen er effektiv til at løsne op i muskelvævet og fjerne affaldsstoffer, som igennem længere tid har fået lov til at hobe sig op og skabe problemer. Regelmæssig massage giver større overskud, velvære samt fornyet energi. Man behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få massage, da behandlingen også har en forebyggende effekt, der styrker kroppens immunforsvar, så den bliver stærkere over for udefra kommende påvirkninger. Massage forbedrer blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og indre organer, så affaldsstofferne på denne måde udskilles bedre. Spar lige nu ##55% ::40% %% og køb et værdibevis til 30 min. fysiurgisk massage. Normalpris kr. 200,- / DIN PRIS kr. ##90::120%%,- Klinikken er indrettet i et lyst lokale i en privat bolig og ligger i Grauballe – 4 km nord for Silkeborg. Det er let at komme til, der er ingen udfordringer med trafikkaos og der er mulighed for parkering ved klinikken. Der er kun én behandler og derfor foregår al behandling diskret med kun en kunde i kliniklokalet ad gangen. Tidsbestilling: • Via online-booking HER - få straks overblik over mulige ledige tider • Via telefon/SMS på 61 66 70 98  – meget gerne nogle dage i forvejen Bemærk: • Afbud skal ske, senest dagen inden det aftalte tidspunkt • Værdibeviset skal medbringes på print    

Ekstra information

Nissetvej 24, Grauballe 8600 Silkeborg61 66 70 98

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Graviditetsmassage med fodbad og fodmassage

Odense: Change Your Life

Som udgangspunkt er det den nærværende massage, der lægges vægt på, da den alene lindrer din gravide krop. Selv dit ufødte barn får gavn af massagen. Varer hele 90 minutter.
"Varer i 90 minutter. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
749,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters saltstensmassage i saltrum

København Ø: Himalaya Salt Terapi

En yderst behagelig, afslappende og remineraliserende behandling, der ved hjælp af varme håndskårne saltsten fra Himalaya bjergene, afbalancerer centralnervesystemet og nærer udtømte celler.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksusmassage eller fysiurgisk massage

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

Vælg mellem 45 minutters luksusmassage eller fysiurgisk massage. For-kæl dig selv og din krop med en effektiv massage, der er ren velvære eller en terapeutisk behandling for overbelastede muskelgrupper.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Mulighed for tilkøb af ansigts-maske. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide