Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

30 minutters fysiurgisk massage

tilbuds-billede
120,-
Ikke aktivt
værdi:
200,-
40%

Deal fra 14/5-2018

Silkeborg: Klinik 24

Fysiurgisk massage er både velvære og behandlende massage, hvor der arbejdes i dybden af musklerne med hænderne. Der bliver taget godt ved, så massagen er effektiv til at løsne op i muskelvævet og fjerne affaldsstoffer, som har fået lov til at hobe sig op og skabe problemer.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder helt til d. 1. jul. 2018.
 
Se alle Klinik 24 deals

Yderligere beskrivelse

Hos Klinik 24 i Silkeborg kan du nu & her få ##55% ::40% %% rabat på 30 min. fysiurgisk massage. Du betaler kun kr. ##90::120%%,- mod normalprisen på kr. 200,- Fysiurgisk massage er både velvære og behandlende massage, hvor der arbejdes i dybden af musklerne med hænderne. Der bliver taget godt ved, så massagen er effektiv til at løsne op i muskelvævet og fjerne affaldsstoffer, som igennem længere tid har fået lov til at hobe sig op og skabe problemer. Regelmæssig massage giver større overskud, velvære samt fornyet energi. Man behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få massage, da behandlingen også har en forebyggende effekt, der styrker kroppens immunforsvar, så den bliver stærkere over for udefra kommende påvirkninger. Massage forbedrer blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og indre organer, så affaldsstofferne på denne måde udskilles bedre. Spar lige nu ##55% ::40% %% og køb et værdibevis til 30 min. fysiurgisk massage. Normalpris kr. 200,- / DIN PRIS kr. ##90::120%%,- Klinikken er indrettet i et lyst lokale i en privat bolig og ligger i Grauballe – 4 km nord for Silkeborg. Det er let at komme til, der er ingen udfordringer med trafikkaos og der er mulighed for parkering ved klinikken. Der er kun én behandler og derfor foregår al behandling diskret med kun en kunde i kliniklokalet ad gangen. Tidsbestilling: • Via online-booking HER - få straks overblik over mulige ledige tider • Via telefon/SMS på 61 66 70 98  – meget gerne nogle dage i forvejen Bemærk: • Afbud skal ske, senest dagen inden det aftalte tidspunkt • Værdibeviset skal medbringes på print    

Ekstra information

Nissetvej 24, Grauballe 8600 Silkeborg61 66 70 98

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 138,-
værdi:
250,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Forkælende massage

Odense C: Aga Massage

Massage hjælper dig med at komme af med affaldstofferne i din krop og øger blodgennemstrømningen, hvilket forebygger, lindrer og afhjælper forskellige former for smerter. Vælg mellem 30 min. halvkropsmassage, 45 min. udvidet halvkropsmassage eller 60 min. helkropsmassage.
"Gælder helt til d. 1. jul - dog kun lør-søn efter aftale. Prisen gælder 30 min. massage. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 200,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kranio sakral terapi

Falster: Klinik Rishøj

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsform, der gennem afspænding og forskellige behandlingsteknikker påvirker kroppen, så den kommer i balance igen.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke pt. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Healing massage med ansigtsmassage

Vesterbro: Divine Sports Yoga Massage

Velkommen hos Divine Sports Yoga Massage på Fisketorvet, hvor du med dette tilbud får 60 minutters Healing Massage og 10 minutters ansigtsmassage.
"Ingen udløbsdato. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide