Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6-retters gourmetmiddag med vin

tilbuds-billede
699,-
Ikke aktivt
værdi:
950,-,-
26%

Deal fra 5/7-2017

Christianshavn: Antiristorante L'Altro by Valerio and Marcello

- Aperitif
- 6-retters middag
- Afstemt vinmenu og vand
- Kaffe til slut

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gælder man.-tors. til d. 28. sep. med undtagelser. Stedet har en elite-smiley og får 4.1 af 5 stjerner (1746 brugere).
 
Se alle Antiristorante L'Altro deals

Yderligere beskrivelse

Bib Gourmand i Michelin Guiden L'Altro er for 10. år i træk nævnt i Michelin Guiden med bemærkelsen, Bib Gourmand. Ingen anden restaurant har nogensinde formået at holde sin Bib Gourmand i så lang tid i træk. Maden kommer direkte fra Italien L'Altro får deres råvarer leveret fra egne leverandører, som kommer med de friske delikatesser direkte fra Italien. Baseret på det allerbedste fra leverandørernes køkkenhaver komponerer L'Altro aftenens menu. Det betyder også at alle retter er baseret på det friskeste fra sæsonens udbud - helt i tråd med italienernes kærlighed til det gode måltid. På L'Altro er smør, fløde og tunge fond?er i maden bandlyst til fordel for sunde olier, citrus og urter, der letter fordøjelsen og giver en god og let fornemmelse i kroppen. Menuen starter med et udvalg af kreative antipasti med fisk, grøntasger og kød. Her venter kulhydrater og protein i form af først primo, siden secondo, og adskillelsen gør at næringsstofferne lettere optages. Husk kaffen tilsidst, som 'lukker maven' igen! Alle skal have mulighed for at nyde L'Altros lækre mad, og L'Altro har stor erfaring med at kokkerere velsmagende menuer for både vegetarer og allergikere - giv gerne besked derom, når der bookes. Oplevelsen kan anvendes mandag til torsdag frem til den 28. september 2017 Prisen er per person Madoplevelsen inkluderer: Aperitif 6-retters middag Afstemt vinmenu & vand Kaffe til slut Normalpris: kr. 950,-. Kampagnepris: kr. 699,- Antiristorante L'Altro by Valerio and Marcello Hos L'Altro kan man forvente hjemmelavede retter fra Italien, der serveres i en afslappet og hjemlig atmosfære - en moderne udgave af en 'anti-ristorante', der tilmed har en Bib Gourmand i Michelin Guiden. I 1950'ernes Italien sagde man 'anti-ristorante' om det at spise derhjemme, og det er netop oplevelsen af at spise ''a casa'' hos sin familie, som er indbegrebet af L'Altro. Atmosfæren gør restaurant til et yndet mødested for alle byens sultne trækfugle, og hos os møder man både par i romantisk tosomhed, den lille børnefamilie og kollegaer ude med forretnings-forbindelser. Til dagligt er det Valerio Marandola og Alessandra Palmieri, som tager imod dig ved hoveddøren, og Marcello Rosato, Marco Costenaro og Vincenzo Fuccilli, der står bag kødgryderne. Tilsammen udgør de din italienske 'famiglia' i Torvegade, og hele flokken vil hjertens gerne adoptere dig!

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 217,-
værdi:
325,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frokost: 3 retter (højbord)

Indre By: Theo

Lillebror til Michelin anbefalede Norrlyst serverer europæiske smagseksplosioner. Bib Gourmand status og anbefaling i Michelin Guiden. Gælder kun i dag til frokost (200.-) eller aften (267,-).
Begge menuer fås i vegetarisk version.
"Book straks - få pladser. Se andre tilbud i aften Stedet har en glad smiley
4.6 af 5 stjerner (50 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 230,-
værdi:
460,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 serveringer

Frederiksberg: Deligreco

4 forretsserveringer, der varierer efter sæsonen; kan fx bestå af græsk risotto, Danmarks bedste fetaost, sardiner og meget andet. Desuden får du en hovedret med lam og sæsontilbehør - serveret som familieudgave.
" Indtil 31. aug. Stedet har en glad smiley og får
4.3 af 5 stjerner (1226 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide