Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Smag på 7 anretninger

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
550,-,-
27%

Deal fra 24/8-2017

Nær Rundetaarn: Restaurant Naert

Restaurant Naert er kendt for deres fænomenale sammensætning af eksperimenterende nynorsk mad i samspil med vin- og ølmenuer. Hos Naert kan du nyde en velkomstdrink samt 7 anretninger, som tager dig igennem det nynorske køkken med inspiration fra Norden af.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Udløber d. 31. okt. Bestilling påkrævet. Gælderi ikke take-away. Stedet har en elite-smiley
4.2 af 5 stjerner (227 brugere)
 
Se alle restaurant naert deals

Yderligere beskrivelse

Restaurant Naert er kendt for deres fænomenale sammensætning af eksperimenterende nynorsk mad i samspil med vin- og ølmenuer. Restauranten har siden åbningen i 2015 taget anmeldere og madelskere med storm. Konceptet bygger på norske madtraditioner og råvarer, og igennem en aften på Naert vil du kunne smage på norske traditioner, tilgået en innovativ nytænkning og moderne gastronomisk udfoldelse på højeste niveau. Madoplevelsen kan anvendes frem til den den 31. oktober 2017 Hos Naert kan du nyde en velkomstdrink samt 7 anretninger, som tager dig igennem det nynorske køkken med inspiration fra Norden af. Madoplevelsen hos Restaurant Naert: Velkomstdrink ved ankomst 7 anretninger Kampagnepris: kr. 550,- // Spis i Byen-pris: kr. 399,- White Guide anmeldt 2017/2018 Naert er med i dette års White Guide 2017/2018, som hyldest til deres nynorske køkken. 'White Guide' er Nordens førende restaurantguide. Guiden er blevet skab ud fra et ønske om at lede gourmetentusiaster hen til de restauranter i Norden, som bare må besøges - og her er Naert altså en af dem! Politiken er enig - her gives 5 hjerter samt en udtalelse om en oplevelse, hvor der er 'skruet ned for patriotismen og op for velsmagen'. Hos TripAdvisor gives 4,5 ud af 5 mulige stjerner og Naert rangerer dermed som 'fremragende'. Gæster, som har besøgt stedet, roser blandt andet Naert for deres fantastiske mad, spændende vine, fremragende service og gæsterne omtaler generelt Naerts køkken som et lækkert, moderne, norsk køkken, som skal opleves. Find vejen til Naert Restaurant Naert er beliggende i hjertet af København, nærmere på Pilestræde 63, 1112 København K

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Bestseller: Smag på 7 anretninger - topanmeldt

Nær Rundetaarn: Restaurant Naert

Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Serveringerne kan bla. være hellefisk med østersemulsion og stikkelsbær og kokosis med ananas og myseost.
"Indtil 29. feb. Weekendtillæg. Gourmetoplevelse til en rigtig god pris. Stedet har en glad smiley og får:
4.6 af 5 stjerner (232 brugere)
. Over 200 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Adventsmenu med 8 serveringer

Aarhus: Retour

Tastingmenuen består af: Surdejsbrød med smør • Ande-crouton m. ribs og karse • Flæskevsvær m. mayo på sorte, fermenterede hvidløg • Coppa, cornichoner og sennep • Stegt perlehøne m. sauce jus og meget mere
"Gælder de 4 søndage i advent. Bordbestilling. Har en elite-smiley og får
4.1 af 5 stjerner (191 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

4-retters nytårsmenu

Ved Nyboder: Kokkeriet

Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag.
"Gælder d. 31. dec. Den 15. bedste af 2.291 restauranter i Kbh ifølge Tripadvisor (17.10.2019). Tildelt en stjerne i Michelin-guiden. Vi har spist der, og det var en stor helaftensoplevelse. Stedet har en glad smileyog får:
4.4 af 5 stjerner (2870 brugere)
" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide