Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker sydfransk rødvin

tilbuds-billede
749,-
Ikke aktivt
værdi:
1100,-,-
32%

Deal fra 30/10-2017

La 50/50 2014 fra Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

Druerne er alle gæret og modnet på ståltanke, hver for sig, hvorfor den færdige vins fine frugt er det drivende omdrejningspunkt. 50/50 er mørk i farven og har en forbløffende frugtagtig næse af kirsebær og brombær med en svag blomstret nedenunder.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Levering: 79,-. Kan også købes hos Plusdeal.
 
Se alle 6 flasker rødvin deals

Yderligere beskrivelse

La 50/50 er et fantastisk blend af tre Carignan, Cinsault og Grenache, der kommer fra op til 40 gamle druestokke. Druerne er håndhøstede, og den efterfølgende behandling bliver udført på bedste Bourgognemanér. Druerne kommer fra Minervois-området, men vinen klassificeres som Vin de Table, fordi druesammensætningen, der anvendes, ikke opfylder kravene i Minervois-appellationen. Druerne er alle gæret og modnet på ståltanke, hver for sig, hvorfor den færdige vins fine frugt er det drivende omdrejningspunkt. 50/50 er mørk i farven og har en forbløffende frugtagtig næse af kirsebær og brombær med en svag blomstret nedenunder. Den har masser af lys og ren frugt samt flotte noter af friskkværnet peber og lakrids, og gode ranke tanniner. Anmeldelser: 6 stjerner af Erik Mortensen 90/100 hos Wine Advocate Produktbeskrivelse: Producent: Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot Land: Frankrig Område: Languedoc Roussillon Kommune: Minervois Druer: Carignan, Cinsault, Grenache Alkoholprocent: 13,5% Indhold: 75 cl. Vintype: Rødvin Normalpris: kr. 1.100,- // Spis i Byen-pris: kr. 749,- Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot Normalt associerer man navnet 'Anne Gros' med Vosne-Romanée. Som en del af det vidt forgrenede Gros-dynasti, besidder Anne nemlig seks hektarer i nogle af kommunens mest eftertragtede appellationer, hvilket resulterer i fremragende vine, der udsendes i hendes eget navn. Sammen med sin mand Jean-Paul Tollot, der ligeledes fremstiller vin i Bourgogne, har Anne Gros kastet sin kærlighed og vinøse formåen på en markant anderledes region. Parrets ønske om at fremstille vin i fællesskab førte dem i 2006 til den lille landsby Cazelles i Minervois. Skønt det ikke kunne blive mere forskelligartet fra deres hjemlige Bourgogne, eller måske netop derfor, købte parret til en begyndelse otte og senere fire hektar vinmarker. Disse marker var beplantede med klassiske, sydfranske sorter som Carignan, Cinsault, Grenache og Syrah. Vinstokkenes høje aldre og markernes enorme jordbundsdiversitet gav rig mulighed for at fremstille ganske forskellige cuvéer. Således fremstiller Anne og Jean-Paul i dag fire forskellige vine under det logiske navn Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot. Når en funklende stjerne som Anne Gros begynder at fremstille vine i nye og uvante omgivelser ligger der eksplicit forventninger om, at der skal opnås samme kvalitetsniveau, som under vante himmelstrøg. Med årgang 2008 mødte frugterne af parrets fælles vinøse anstrengelser forventningsfulde vinjournalister, der måtte bøje sig for de imponerende kvaliteter. Skønt cuvéerne er vidt forskellige er fællesnævneren for vinene fra Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot saft og kraft. En rank og markerende syre, der kan give et passende modspil til alle tænkelige braiserede retter samt en sart, nærmest hindbæragtig frugt. Det ville være helt forkert at kalde vinene feminine, men de besidder utvivlsomt blide og forsonlige karaktertræk.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 185,-
værdi:
372,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

12 stk. håndværkslemonader - velanmeldt

Amager: Broders

Broders er et gennemført gourmetsupermarked beliggende på strandvejen med fuldt udsyn til Øresund og Amager Strandpark. Konceptet er skabt af ægteparret Mette og Jakob ud fra en passion om at samle de bedste smagsoplevelser fra hele verden.
" Indtil 30. sep. Stedet har en glad smiley og får
4.6 af 5 stjerner (108 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
299,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Cannaone CBD-produkter

Fremstillet af økologisk GMO-fri industrihamp

Flere og flere danskere har fået øjnene op for CBD-olie, og millioner af mennesker verden over oplever hver dag markante positive ændringer af deres fysiske og mentale helbred ved daglig brug af CBD. Lige nu kan du købe en flaske CBD til halv pris hos Cannaone via Downtown -
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide