Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters wellnessmassage

tilbuds-billede
224,-
Ikke aktivt
værdi:
395,-,-
43%

Deal fra 16/5-2019

Faaborg: MVH Massage

Massagen udføres ved forskellige former for teknikker og greb, der giver en smertelindrende og afslappende effekt i kroppens muskulatur. Under en behandling anvendes der tryk (triggerpunkter), vridning, akupress, udspænding og bevægelse af muskler og væv.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato, men anbefales anvendt inden 3 mdr. .
 
Se alle MVH Massage deals

Yderligere beskrivelse

Hos MVH Massage kan du nu og her få ##59% ::43% %% rabat på 60 min. wellnessmassage. Din pris kr. ##160::224%%,- / Normalpris kr. 395,- Hvorfor vælge massage? I løbet af dagen ophobes der affaldsstoffer i musklerne, bl.a. i form af mælkesyre, som blokerer for korrekt ilttilførelse til muskler og væv. Dette kan give spændinger og det man kalder myoser. Massage kan løsne musklerne op, så affaldsstofferne kan frigives og fjernes med blodet og derved kan musklerne igen slappe af. Massagen kan også bruges som et pusterum i en hektisk og stresset hverdag, hvor du plejer dig selv både fysisk og mentalt samt får fornyet energi. Massagen udføres ved forskellige former for teknikker og greb, der giver en smertelindrende og afslapppende effekt i kroppens muskulatur. Under en behandling anvendes der tryk (triggerpunkter), vridning, akupress, udspænding og bevægelse af muskler og væv. For mange af os er spændinger og smerter noget vi delvis har vænnet os til. Efter et massageforløb vil du oftes opdage, at du igen kan bevæge dig ubesværet og uden/reduceret smerter. Det er aldrig for sent at komme igang. Lidt om mig: Jeg er uddannet fysiurgisk massør, muskelterapeut, skadesterapeut samt thai-yoga massør. Som behandler ser jeg kroppen som en helhed. Jeg er RAB-registreret massør og medlem af BFM -branceforeningen Fysiurgisk Massage Tidsbestilling: • Tlf/SMS: 22 41 82 53 • E-mail: mariahansen@mvh-massage.dk Åbningstider: Tirsdag kl 8.30 -12.00 Onsdag kl 8.30 – 16.00 Torsdag kl 8.30 – 12.00 Lørdag kl 9.00 -15.00 Samt efter aftale Værdibeviset kan også bruges her: Kontor Hotel Fyn, Åløkke Allé 5 - 7 , 5000 odense C.    

Ekstra information

Søtoften 51 5600 Faaborg22 41 82 53

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
600,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 60 minutters skøn wellnessmassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

Soulmassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger.
"Over 500 har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 315,-
værdi:
599,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksusmassage eller fysiurgisk massage

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

Vælg mellem 45 minutters luksusmassage eller fysiurgisk massage. For-kæl dig selv og din krop med en effektiv massage, der er ren velvære eller en terapeutisk behandling for overbelastede muskelgrupper.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Muligt tilkøb af ansigts-maske. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
400,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters fysiurgisk massage

Nyborg: billigmassagenyborgvjensnielsen

En effektiv og anerkendt massageform, hvor der arbejdes i dybden. Behandlingen bruges ofte til forebyggelse af skader, men er skaaf forskellige skader.
"Udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide