Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Shellac og manicure

tilbuds-billede
225,-
Ikke aktivt
værdi:
450,-,-
50%

Deal fra 5/3-2018

Nær Tivoli: Perfect Nails

Flotte negle kræver lidt arbejde, men vi har gjort det betydeligt lettere for dig med tilbuddet her. Du får nemlig en manicure og shellak. Maria Papadopoulou er klar til at give dig en professionel behandling, som med sikkerhed giver dig flotte, holdbare negle.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb og udløber ikke. Tillæg for fjernelse af gammel shellac: 70,- .
 
Se alle Perfect Nails deals

Yderligere beskrivelse

Salon Langebro ved Perfect Nails by Maria tilbyder lige nu   ##65% ::50% %% rabat på en skøn manicure og shellak. Dealpris kun kr.   ##158::225%% ,- (værdi kr. 450,-) Husk på at du bruger dine hænder i en uendelighed fra det indledende håndtryk til farvelvinket. Der bliver i dag lagt mærke til hænder og negle.. Når du står med din mobil i køen, når du spiser, hvis du ryger osv., og har du flotte og velplejede negle, vil det med sikkerhed medføre en del lidt misundelige blikke fra andre kvinder. Flotte negle kræver lidt arbejde, men vi har gjort det betydeligt lettere for dig med tilbuddet her. Du får nemlig en manicure og shellak hos Salon Langebro til en skarp pris! Her står Maria Papadopoulou klar til at give dig en professionel behandling, som med sikkerhed giver dig flotte, holdbare negle! Med en neglebehandling hos Salon Langebro i København får du de flotteste negle til hverdag og fest. Den klassiske manicure sørger for, at både negle og neglebånd bliver formet, tilrettet og plejet for at give dig det smukkeste resultat. Shellak er baseret på gelé og hærdes under en UV-lampe på minutter, og den er særligt kendt for sin holdbarhed på mindst 14 dage uden synlige ridser i lakken. Så du er uden tvivl garanteret et smukt og holdbart resultat! Den skønne neglebehandling varer i alt ca. 1 time. Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til en skøn neglebehandling hos Salon Langebro, der giver dig de smukkeste negle!

Ekstra information

Rysensteensgade 16 1564 København V23 80 57 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
1499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

All-over wellness behandling

Åbyhøj: Zahra Wellness

Behandlingen varer ca. 2 - 2½ time og består af klassisk ansigtsbehandling • rygmassage • pedicure • manicure • retning af bryn samt farvning af vipper og bryn.
"Udløber ikke pt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
725,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters spa-pedicure med shellac

Aalborg: House of Wellness

Hos House of Wellness står de klar til at gøre dine fødder bløde og lækre - og klar til at hoppe i sommersandaler. Her får du smukke, indbydende og babybløde fødder, du stolt kan vise frem.
" Til d. 29. aug. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Shellac med fransk kant

Roskilde: Clinic Queen ved Denise

Få smukke negle med shellac. CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker i op til 14 dage. Glæd dig til at have flotte, glansfulde negle i op til 3 uger .
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide