Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Smørrebrød eller 3-retters middag - med udsigt

tilbuds-billede
155,-
Ikke aktivt
værdi:
225,-,-
31%

Deal fra 20/11-2017

Amager: Café 8tallet

- Frokost: 3 valgfri stykker smørrebrød:155,-
- Aften: Valgfri 3-retters menu: 215,-
- Oplev også det prisbelønnede byggeri, som caféen er en del af.
- "Byens bedste udsigt"

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Kan benyttes alle dage. Book bord dagen før. Stedet har en glad smiley og får
4 af 5 stjerner (3259 brugere)
 
Se alle Café 8tallet deals

Yderligere beskrivelse

I BIG´s prisbelønnede byggeri i Ørestaden ligger Café 8tallet - her får du veltilberedte frokost- og aftenretter - og måske byens bedste udsigt! Her, i den unge bydel, går verdensarkitektur, natur, himmel og horisont hånd i hånd. Ambitionen hos folkene bag Café 8tallet er at lave et hyggeligt sted, hvor klassisk café kombineres med brasserie, og alt på 8tallets menukort er lavet helt fra bunden med respekt for de gode råvarer. Frokostmenuen er præget af lækker højtbelagt smørrebrød som eksempelvis en kartoffelmad eller en smørstegt fiskefilet. Retterne kan flankeres af lokalt øl og et stort udvalg af snaps, men mere klassiske frokostretter har også fundet sin plads på kortet. Så bliver det altså ikke bedre! Om aftenen er smørrebrødet pakket af vejen, og i stedet skruer 8tallet op for brasserie-stemningen, når du bliver budt på en indbydende 3-retters menu. Madoplevelsen hos 8tallet - vælg mellem: Frokost: 3 valgfri stykker smørrebrød Normalpris kr. 225,- / Kampagnepris kr. 155,- Aften: Valgfri 3-retters menu (med forbehold for tillæg) Normalpris kr. 295,- / Kampagnepris kr. 215,- NB: Værdibeviset gælder ikke på koncertaftener, dvs. når der er koncert i Royal Arena En erfaren bagmand Manden bag Café 8tallet er Timo Hoffman, der også står bag de populære spisesteder BODIL, SOMMER, RAMBLA og LOFT. Siden 2004 har Timo sammen med et erfarent og dygtigt hold af kokke og køkkenfolk, tjenere og indretningsarkitekter skabt en række markante og succesfulde cafeer og restauranter med hver deres personlighed. Og Timo er en kendt restauratør - i 2006 var han med Restaurant Koefoed den første til at præsentere københavnerne for det dengang spæde bornholmske gastronomieventyr. Restauranten og konceptet lever stadig, dog med nye ejere. Timos forretningsmæssige ambition er at skabe gå-ud-steder, som han selv har lyst til at komme på. Det skal være steder med en stilsikker indretning og et interessant moderne spisekort, hvor kvaliteten er i top, uden at det behøver koste alverden.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksustapas - for 2

Nørrebro: Cafe Fatamorgana

Glæd dig til tapenade af soltørrede tomater, hjemmerørt luftig, lækker tunmousse, butterdejsrull emed feta, tyrkiske frikadeller, ost, charcuterie og meget meget mere.
"Til d. 7. jul. Stedet har en glad smiley og får
4.1 af 5 stjerner (524 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

45% rabat på hele menukortet - ikke drikke

Taastrup: Café Mango

Nyd et lækkert måltid og bliv mødt af en fantastisk atmosfære. Cafe Mango byder både på sandwiches, frokost menuer, brunch, smørrebrød, suppe, salater, burgers, snacks, desserter, pasta og meget mere.
"Søn-tir til 1. maj. Prisen giver kun adgang til rabat på stedet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 85,-
værdi:
159,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri burger

Aarhus: LAVA Café & Bar

I får frit valg mellem de tre varianter af stedets burger, der naturligvis serveres med en portion pommes frites og aioli at dyppe i. Vælg mellem den klassiske burger med hakkebøf, den sprøde, panerede kylling eller den vegetariske variant med portobellosvamp, pesto og hummus.
"Søn. - tor. Glutenfri burgerbolle: 20 kr. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide