Deal fra 7/12-2017
Amager: Restaurant Rambla
Har du smag for tapas, bør du lægge vejen forbi Rambla for at stifte nærmere bekendtskab med Barcelona og hele verden. Så snart man træder ind på Rambla, mærker man tydeligt ejernes kærlighed til det spanske. Nyd 12 lækre retter.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Restaurant Rambla deals
Yderligere beskrivelse
Der er kommet liv i den unge bydel, der tidligere var et øde område, og nu kan du få en bid af Barcelona i Ørestaden - Københavns Rambla holder til herude, på kanten af byen! Her er det fokus på god mad og vin, og i restauranten er den uhøjtidelige brasseriestemning i højsædet.
Har du smag for tapas, bør du lægge vejen forbi Rambla for at stifte nærmere bekendtskab med Barcelona og hele verden. Så snart man træder ind på Rambla, mærker man tydeligt ejernes kærlighed til det spanske. Og det er ikke kun maden, der er et touch af Spanien - det skinner igennem i hele atmosfæren.
Restaurant Rambla er inspireret af ejeren, Timos, og hustruens utallige ture til Barcalona. Her faldt parret for den spanske måde at spise på, de catalanske traditioner, samt en international gastronomisk nysgerrighed og udsyn. I Barcelona blev de mødt af en uformel stemning kombineret med både faglighed og ordentlighed, der var helt i overensstemmelse med deres temperament.
Også i interiøret kan man se den spanske inspiration. Her er catalansk råhed med sort og træ og læder kombineret med dansk retrostemning - ja, faktisk passer det sig ret godt til en adresse som Arne Jacobsens Allé.
Tastingmenu hos Restaurant Rambla:
12 retter á 6 serveringer
Normalpris kr. 400,- / Kampagnepris kr. 300,-
En driftig ejer
Manden bag Rambla er Timo Hoffman, der også står bag de populære spisesteder BODIL, SOMMER, 8tallet og LOFT.
Siden 2004 har Timo sammen med et erfarent og dygtigt hold af kokke og køkkenfolk, tjenere og indretningsarkitekter skabt en række markante og succesfulde cafeer og restauranter med hver deres personlighed. Og Timo er en kendt restauratør - i 2006 var han med Restaurant Koefoed den første til at præsentere københavnerne for det dengang spæde bornholmske gastronomieventyr. Restauranten og konceptet lever stadig, dog med nye ejere.
Timos forretningsmæssige ambition er at skabe gå-ud-steder, som han selv har lyst til at komme på. Det skal være steder med en stilsikker indretning og et interessant moderne spisekort, hvor kvaliteten er i top, uden at det behøver koste alverden.