Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker "Russian Jack" Pinot Noir

tilbuds-billede
699,-
Ikke aktivt
værdi:
1429,-,-
51%

Deal fra 18/12-2017

Fra New Zealand

Frugtrig New Zealandsk rødvin med en bouquet, der byder på vilde jordbær, kirsebær og krydderier.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gratis levering.
 
Se alle rødvin deals

Yderligere beskrivelse

Smag på 6 flasker "Russian Jack" Pinot Noir fra New Zealand fra 2014. Rødvinen er produceret i det mindre kendte vinområde, Martinborough, i New Zealand og lagret på stålfad. Disse Pinot noir kan sagtens måle sig med Pinot fra Europa, og området ligger da også navn til nogle af New Zealands bedste producenter, såsom Ata Rangi og Craggy Range, så vin herfra skal man ikke snyde sig selv for. Produktspecifikationer: 6 flasker Russian Jack Pinot Type: Rødvin Årgang: 2014 Producent: Foley Family Wines Land: New Zealand Område: Martinborough 100% Pinot Noir Bouqueten: Vilde jordbær, kirsebær og krydderier Smag: Vilde jordbær og kirsebær Fadlagring: Stålfad Normalpris: kr. 1.429,-. Kampagnepris: kr. 699,- inkl. levering Vinområdet fostrer topproducenter Martinborough står for kun 1 % af New Zealands samlede vinproduktion og er sandsynligvis derfor mindre kendt end Central Otago end Marlborough. Ikke desto mindre kommer nogle af New Zealands bedste producenter som Ata Rangi og Craggy Range fra området. Klimaet i Martinborough kan sammenlignes med koldklimaregioner som Bourgogne, Loire-dalen og Marlborough. Producenten her, Foley Family Wines, ejer blandt andet de anerkendte vingårde Martinborough Vineyard, Te Kairanga og Vavasour i New Zealand. Russian Jack er en uafhængig serie af vine der laves på druer fra Foley Family Wines egne marker i Marlborough og Martinborough. Målet er ganske enkelt at lave vine, der overleverer på kvalitet i forhold til prisklassen. Historien om Russian Jack Pinot Noir Russian Jack var en landevejsridder, der i høstsæsonen havde sin gang på vingårdene i Martinborough, hvor han indtil en høj alder arbejdede som drueplukker. Den mystiske mand var en elsket skikkelse, som lokalbefolkningen, efter hans død i 1968, ærede ved at rejse en bronzestatue. Russian Jack symboliserer således en respekt for traditionerne, som i kombination med moderne produktionsmetoder resulterer i vine, som er en værdig hyldest til denne legende.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 259,-
værdi:
609,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genanvendelig kaffekapsel

Til Nespresso U, CitiZ,Pixie, Le Cube m.fl.

Nyd din yndlingskaffe, spar rigtig mange kroner, og pas på miljøet. Det eneste affald, du får med en genanvendelig kaffekapsel, er kaffegrumsen.
"Gratis levering. Prisen er for 1 stk." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
679,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk vinåbner sæt i moderne design

Folieskærer: Fjern let folie forseglingen.

Elegant og effektiv: Gør vinåbning til en sofistikeret og ubesværet oplevelse med vores elektriske vinåbner. Designet til at imponere, er dette sæt ikke kun et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken eller bar.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide