Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker rødvin

tilbuds-billede
1249,-
Ikke aktivt
værdi:
1794,-,-
30%

Deal fra 21/12-2017

Biodynamisk og i samarbejde med WWF

QS2 er sammensat af hovedsageligt Tempranillo og en lille smule Cabernet Sauvignon og Merlot samt tilsat beherskede mængder af Syrah, Malbec og Petit Verdot som efter høsten og gæringen i rustfrit stål modner 8-12 måneder på et år gamle franske egetræsfade.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Levering: 59,-
 
Se alle vin deals

Yderligere beskrivelse

Qs2 er den excellente andenvin fra det Quinta Sardonia-projekt, som blev søsat af Peter Sisseck sammen med Jerome Bougnaud. Peter Sisseck medvirker ikke til fremstillingen af QS2 længere, men man kan tydeligt smage hans præg på vinen, som emmer af godt håndværk og exceptionelle dyrkningsforhold. Vinen er, ligesom resten af vinene fremstillet på Quinta Sardonia, biodynamisk med maksimal fokus på at kvaliteten skabes i vinmarken og ikke i vinkælderen. Qs2 indgår i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden, hvor udvalgte vinproducenter går forud som det gode eksempler på hensyntagen til naturen gennem deres arbejde i markerne og i kældrene - og ud over dette gode eksempel også have overskud til at engagere sig i at støtte naturen gennem Verdensnaturfonden. QS2 er sammensat af hovedsageligt Tempranillo og en lille smule Cabernet Sauvignon og Merlot samt tilsat beherskede mængder af Syrah, Malbec og Petit Verdot som efter høsten og gæringen i rustfrit stål modner 8-12 måneder på et år gamle franske egetræsfade. Skøn duft af mørke kirsebær, nelliker, vanilje og bærsødme. Flot kompleksitet og et klart spansk udtryk. Velstruktureret vin med flotte tanniner, syre og en tør, mørk frugt. Smager stadig ret ung og er derfor helt klart en vin, der vil udvikle sig positivt, hvis du gemmer den i din vinkælder mindst en tre-fem års tid. Anbefaledes nydt i store glas. Produktspecifikationer: 6 flasker Quinta Sardonia QS2 Type: Rødvin Årgang: 2013 Producent: Quinta Sardonia Område: Castilla y Leon, Ribera del Duero Land: Spaninen Druer: Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Malbec og Petit Verdot Fadlagring: 8-12 måneder på fransk eg Produktionsform: Økologisk & Biodynamisk Normalpris: kr. 1.794,- // Spis i Byen-pris: kr. 1.249,- Quinta Sardonia Quinta Sardonia er beliggende ved Sardón de Duero 6 km vest for Quintanilla de Onésimo, hvor Peter Sisseck har sine Pingus-kældre, og blev etableret som en biodynamisk vingård i 2000. Vingården blev tilplantet med Tempranillo (Tinto Fino) Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Malbec og Syrah, og Peter Sisseck har her haft lejlighed til at prøve kræfter med helt unge vinstokke og se, hvorledes de forskellige druesorter trives i dette terroir. Den første årgang Quinta Sardonia var 2002, hvor der produceredes 6.000 flasker på de blot 2 år gamle stokke, og den nye vin blev en øjeblikkelig succes, der med 2004-årgangen, på 4 år gamle vinstokke, opnåede 96 point hos Robert Parker, hvormed Quinta Sardonia indskrev sig, som den første og hidtil eneste vin, der har opnået en så høj rating på så unge vinstokke. En separat beliggende vingård tilhørende Quinta Sardonia og beplantet 100 % med Tempranillo har fra og med 2005-årgangen leveret druerne til vinen Qs2 Sardonia, der i 2012-årgangen desuden indeholder Cabernet Sauvignon og Merlot fra hovedvingården.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
249,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Flaske til isterninger

Hav iskoldt vand med dig eller lav små iskugler

Lav iskugler ved at hælde vand i flasken ved at lægge den i fryseren. Så har du flotte iskugler til dit isvand eller frosne limonade. Du kan også tage flasken med på turen til stranden eller skoven. Så har du iskoldt vand på turen.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
299,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Cannaone CBD-produkter

Fremstillet af økologisk GMO-fri industrihamp

Flere og flere danskere har fået øjnene op for CBD-olie, og millioner af mennesker verden over oplever hver dag markante positive ændringer af deres fysiske og mentale helbred ved daglig brug af CBD. Lige nu kan du købe en flaske CBD til halv pris hos Cannaone via Downtown -
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide