Deal fra 27/1-2018
København K: Restaurant Palægade
- Aperitif & Snacks
- 3-retters middag med vinmenu
- Vand serveres under middagen samt kaffe og sødt til slut
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Restaurant Palægade deals
Yderligere beskrivelse
Restaurant Palægade fortolker historien om de klassiske danske restauranttraditioner med friske hænder.
Her kan du nyde en perfekt middag og opleve klassiske restauranttraditioner, der er helt i top - de er tilmed blevet kaldt for "årets bedste frokostrestaurant" for deres fortolkning af det danske smørrebrød. Om aftenen er der tonet ned for smørrebrød, men skruet op for bistro-viben. Måltidet er stadig moderne gastronomi med rødder i dansk mad og i samme suveræne klasse.
Med fokus på økologi, dyrevelfærd og sæsonbetonede råvarer, viser Palægade, hvordan danske gastronomiske traditioner kan spille op mod byens hastigt omskiftelige gastronomiske impulser. Palægades køkkenhåndværk er tidløst, og når råvarer og omgivelser er af højeste kvalitet, smelter erfaring, talent og fremsyn sammen for at give deres gæster en helt særlig oplevelse.
Anmelderfavoritten - Restaurant Palægade
Siden Restaurant Palægades åbning i 2016 har både danske og internationale anmelderne været vilde med restauranten. De er bl.a.:
Anbefalet af Michelin Guide 2017Med i White Guide Nordic 2018 med "MASTERS LEVEL"***** 5 stjerner i Børsen**** 4 stjerner i Berlingske****** 6 stjerner i Pov.international
Madoplevelsen hos Palægade:
Aperitif med snacks ved ankomst3-retters middag med vinmenuVand med eller uden brusKaffe & sødt
Prisen er per person.
Normalpris: 1.005,- / kampagnepris: 795,-
NB Oplevelsen kan anvendes tirsdag til lørdag frem til den 26. april 2018
Stærkt team bag Palægade
Restaurant Palægade har gode gener - de er i familie med Michelin-restauranten formel B samt de anmelderroste Restaurant Sletten & Uformel, hvilket gør ejerne til nogle af dansk gastronomis spydspidser. Her er håndværket helt i top, maden er veltillavet, og råvarerne er naturligvis udsøgte & helt friske og fra de bedste producenter.
Det er ikke kun ejerne, der er i særklasse, men hele teamet hos Palægade er sværvægtere: Køkkenchefen er Magnus Mondrup, som tidligere har været hos Formel B, mens Karina Pedersen og Betina Simonsen Madsen kommer fra Schønnemann. Vin og betjening bliver styret af de tidligere Le Sommelier-drenge Rasmus Amdi Larsen og Simon Olesen - og vinkortet er både omfangsrigt, spændende og varieret.
Betjeningen er professionel og jovial, og restauranten er indrettet smagfuldt, nordisk-elegant og klassisk med bl.a. specialfremstillede borde og møbelarkitektens Finn Juhls smukke spisebordsstol, Reading chair fra 1953.