Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker vin fra australske McWilliams

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
699,-,-
29%

Deal fra 10/2-2018

4 forskellige vine

Vælg mellem:
- 6 flasker McWilliams Markview Chardonnay 2016
- 6 flasker McWilliams Cabernet Merlot 2016
- 6 flasker McWilliams Shiraz 2014
- 6 flasker McWilliams Sauvignon Blanc 2016

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Levering: 39.-
 
Se alle vin deals

Yderligere beskrivelse

McWilliams har en lang historie af vinproduktion bag sig - siden 1877 har stedet produceret eminente vine. Stedets vinproduktion er ikke bare et studie i Australiens stolte vinhistorie, men også et udtryk for smagfulde vine på baggrund af mere end 140 års erfaring samt fortæller en historie om en families passion gennem generationer. Smag på det australske håndværk, og vælg mellem følgende: 6 flasker McWilliams Markview Chardonnay 2016 6 flasker McWilliams Cabernet Merlot 2016 6 flasker McWilliams Shiraz 2014 6 flasker McWilliams Sauvignon Blanc 2016 Normalpris kr. 699,- / Kampagnepris kr. 499,- McWilliams Markview Chardonnay 2016: Moden stenfrugt, ferskenblomst og hvid nektarin med et hint af fin nødde-agtig karakter og subtil eg i baggrunden. Ganen åbner straks med friske, frugtige smage balanceret med en behagelig cremet og blød finish. Syren giver en god energi og længde, som er perfekt afbalanceret med lidt sødme. MCWilliams Cabernet Merlot 2016: Frugtaromaer af stuvet blomme, bær og sort krydderi, forbedret med subtil vanilje. Blød med subtil tannin og perfekt vægtet med frugtsmag af blomme og akacie med vanilje/eg-afslutning. MCWilliams Shiraz 2014: Vibrant med røde nuancer. Aromaer af blomme, solbær og mørk kirsebærfrugt dominerer næsen med hints af sort peber, krydderier, vanilje og smagfuld eg, der tilføjer kompleksitet. Blød og medium krop med noter af mørk rød frugt, sort bær og kirsebær. Denne Shiraz har subtile fine tanniner og toastet eg, som giver fremragende længde og balance til grundsmagen. MCWilliams Sauvignon Blanc 2016 Dejlig, frugtdrevet hvidvin med fyldig karakter. Hvis du leder efter en Sauvignon med den perfekte blanding af skarp intensitet og frugtdrevet fedme, er dette dit kald. Med en kompleks blanding af frugt- og urte-agtige aromaer og smagsoplevelser er dette en snedig lille Sauvignon Blanc , der kan nydes hele året rundt.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
249,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Flaske til isterninger

Hav iskoldt vand med dig eller lav små iskugler

Lav iskugler ved at hælde vand i flasken ved at lægge den i fryseren. Så har du flotte iskugler til dit isvand eller frosne limonade. Du kan også tage flasken med på turen til stranden eller skoven. Så har du iskoldt vand på turen.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1495,-
værdi:
2750,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kæmpe kød- og grillkasse

Støvring eller Nørresundby: Slagter Carlsen

Kassen rummer hele 15 kødvarianter. Prisen er tæt på halveret og kvaliteten er i top - bøfferne er garantimøre, stegene velmarinerede og pølserne er hjemmelavet.
" Afhentes udvalgte dage i maj. Stedet har en elite-smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide