Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Access Energetic Facelifting

tilbuds-billede
400,-
Ikke aktivt
værdi:
800,-,-
50%

Deal fra 15/10-2018

Haderslev: Sacrum Klinikken

Du får Access Energetic Facelifting, som er en blid behandling med lette berøringer, som stimulerer kroppens celler til fornyelse og aktiverer energiprocesser, der bringer cellerne tilbage til deres oprindelige form og energiniveau.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt.
 
Se alle Sacrum Klinikken deals

Yderligere beskrivelse

SPAR ##65% ::50% %%!! Få 90 min. Access Energetic Facelifting hos Sacrum Klinikken Haderslev til kun kr. ##280::400%%,- (normalpris kr. 800,-) Access Energetic Facelifting / Energetisk Ansigtsløftning Dette er en blid behandling, som med let berøring fornyer og forynger dine celler. Berøringen aktiverer energiprocesser i din krop, så dine celler kommer tilbage til deres oprindelige form og energiniveau. Under behandlingen arbejdes der med at slippe fordomme, negative holdninger og synspunkter samt overbevisninger omkring det, at ældes og vores forhold til kroppen. Behandlingen hjælper dine celler til at forynge sig, rette linjer og give din krop et energiløft. Få denne skønne behandling lige nu til kun kr. ##280::400%%,- og spar samtidig ##65% ::50% %%. Behandlingen koster normalt kr. 800,- Om mig: Mit navn er Eva Jensen, og i mit arbejde kombinerer jeg en række metoder og behandlinger, som tager sigte på dit helbred og velvære – fysisk som psykisk. Jeg har gennemført følgende uddannelser: • Energi og power coach/terapeut • Ida P. Rolf Metoden • Kranio Sakral Terapi – RAB • Kranio Sakral Terapi - Børn 0-14 år • Nakke og piskesmæld • Tensegrity • Sygdomslære • Anatomi • Rosenbergteknik-bindevævsmassage • Open Medicine • Skulderen og dens relation til overkroppen • The Brain, underviser Benjamin Schield Min intension er på en kærlig og omsorgsfuld måde at udbrede kendskab til og forståelse for, at vi selv kan tage ansvar for at forme vores liv. At det er ok at elske sine livs udfordringer og bruge sine kriser og erfaringer som en ressource til personlig udvikling. Bemærk: • Gælder også til Sacrum Klinikken Arnum, Kongevej 324, 1 sal, 6510 Gram • Tidsbestilling på 23 67 79 21

Ekstra information

Buegade 1 B, 2 th. 6100 Haderslev23 67 79 21

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
899,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Japansk lifting hos Mette Brandt

København: CosmoBody

Hos hende får du nemlig en japansk lifting med et garanteret resultat. Mette Brandt har nemlig undervist mange af dem, der udfører behandlingen herhjemme. Så her er du sikker på at være i gode hænder.
"Til d. 4. okt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 495,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Asiatisk ansigtsløft

Risskov: Risskov Haircut & Beauty

Behandlingen vil bl.a. opstramme konturerne i dit ansigt. Den vil fjerne stress og spændinger, mens den aktiverer lymfesystemet og fjerner toxiner. Du får frigjort ophobning af væske og forbedret dit blodomløbet i ansigtet.
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1519,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters japansk ansigtsløft

København Ø: Beauty & Health Treatments

Til behandlingen anvendes Colway collagenprodukter, der er dokumenteret 100% naturlige og allergifrie. Collagen Platinum er patenteret bioaktiv collagen, som er baseret på naturlig fiskekollagen, som er tættest på det menneskelige kollagen.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide