Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Shellac til hænderne med helfarve

tilbuds-billede
210,-
Ikke aktivt
værdi:
350,-,-
40%

Deal fra 10/6-2018

Esbjerg V: Hjerting hudpleje

Hos Hjerting hudpleje er der tid til fred og ro, og med dig som kunde 100% i centrum, tilbydes du kun det bedste til dig og din hud. Som kunde hos Hjerting hudpleje, sikres du altid en "personligt tilpasset behandling".

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder til d. 1. aug.
 
Se alle Hjerting hudpleje deals

Yderligere beskrivelse

Få smukke negle hos Hjerting Hudpleje. Spar ##58% ::40% %% rabat på Shellac til hænderne med helfarve. Din pris kr. ##147::210%%,- / Normalpris kr. 350,- Hjerting hudpleje er den personlige klinik, som er diskret beliggende med gode tilkørselsforhold og parkering lige ved døren. Hos Hjerting hudpleje er der tid til fred og ro, og med dig som kunde 100% i centrum, tilbydes du kun det bedste til dig og din hud. Som kunde hos Hjerting hudpleje, sikres du altid en "personligt tilpasset behandling", som udføres med de mest sikre og professionelle produkter på markedet. Udover behandlinger, tilbydes du altid rådgivning og vejledning om hjemmepleje og produkter, som er tilpasset netop din hudtype og tilstand. Spar pt. ##58% ::40% %% på Shellac til hænderne med helfarve. Du betaler kun kr. ##147::210%%,- mod normalprisen på kr. 350,- Om mig: Eydna Christensen, indehaver af Hjerting hudpleje er uddannet læge-eksamineret kosmetolog i 2002. Med mere end 14 års erfaring, fra ansættelse hos efterspurgte og professionelle klinikker i Odense, Esbjerg og Ribe kombineret med en lang række kurser og efteruddannelser sikres du den helt rette behandling. Til enhver sund og velplejet hud, hører velplejede og smukke negle. Som uddannet negleteknikker, tilbydes du også en lang række neglebehandlinger fra lak, shellac og gele, til dit helt eget design af lak-dekoration til både hverdagsbrug og specielle lejligheder.  Bemærk: • Fransk kant kan tilkøbes på klinikken • Værdibeviset er gyldig til 01/08/2018 • Tidsbestilling på 25 30 66 19 eller via online booking på www.hjertinghudpleje.dk Vi glæder os til at byde dig velkommen til en oplevelse af velvære og luksus.  

Ekstra information

Mågevænget 3 6710 Esbjerg V25 30 66 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Shellac med fransk kant

Roskilde: Clinic Queen ved Denise

Få smukke negle med shellac. CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker i op til 14 dage. Glæd dig til at have flotte, glansfulde negle i op til 3 uger .
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
750,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gelmanicure med naturlige tips og gele

Frederiksberg: K-rmen Nails Spa & Beauty

Dine negle forstærkes med gele og gøres længere med en naturlig tip, længden er selvfølgelig efter dit eget ønske. Inden geleen og tippen lægges på bliver dine egne negle grundigt renset og korrigeret.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 237,-
værdi:
395,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling med shellac

Amager: Beautyclinic

Shellac forskønner dine negle og er for dig, der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til 2-3 uger. Produktet kombinerer den nemme og hurtige påføringsteknik fra lakken med det holdbare resultat fra geléen, hvilket gør dine negle meget stærkere.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide