60 minutters healingsmassage

tilbuds-billede
325,-
Gå til tilbud
værdi:
650,-
50%

Deal fra 14/5-2019

Østerbro: Blisslife Healing

Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen under massage udskiller det naturlige morfinstof, endorfin.​ Da spændinger er lig med fastlåst energi, arbejdes der med energicentrene i kroppen, også kaldet Chakra'erne.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb og udløber ikke.
 
Se alle blisslifehealing deals

Yderligere beskrivelse

Blisslife tilbyder lige nu ##65% ::50% %% rabat på 60 minutters healingsmassage, og din pris er kun kr. ##280::400%% ,- (normalpris kr. 800,-).  Krop og Psyke hænger sammen, og ved healingsmassage stilles spørgsmålet: Hvorfor er spændingen opstået?   Massageformen er blid og omsorgsfuld, og den er med til at åbne op for psyken.I massagen føres man ind i en dyb indre stilhed, hvor der kan dukke billeder, tanker, følelser og spændinger op. Da spændinger er lig med fastlåst energi, arbejdes der med energicentrene i kroppen, også kaldet Chakra'erne. Disse åbnes før behandlingen og lukkes i slutningen af behandlingen, og det er op til dig, hvor meget eller hvor lidt vi skal arbejde med dine Chakra. I denne behandling mødes du med accept. En accept af hvem du er og hvor du er pt. Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen under massage udskiller det naturlige morfinstof, endorfin.?Via massage får du en oplevelse af velvære, egen pleje og en øget bevidsthed mellem krop og sjæl. Den afhjælper desuden diverse stresssymptomer som højt blodtryk og spændingshovedpine.  Har du specielle områder der skal tages speciel hensyn til, er du velkommen til at gøre opmærksom på dette.  Kort om din behandler Annikka Emmanuella Annikka lægger i sine behandlinger vægt på at skabe et frirum af forkælelse, hvor du kommer helt ned i gear og får lov til at mærke dig selv. Hun er uddannet sygeplejerske i 2007 og har arbejdet på Rigshospitalet på hhv. Levertransplantationsklinikken og på Gynækologisk klinik.  Videreuddannet Japansk lifting terapeut hos Mette Brandt, Dermarulle behandler og arbejder som Æstetisk sygeplejerske hos Healux klinikken. Det seneste på CV'et er uddannelse i Healingsmassage og samtaleterapeut.     

Ekstra information

Hearthouse, Amagertorv 14 B, 3. sal. 1160 København K23 42 18 99

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 195,-
værdi:
400,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ene- eller parmassage

Amager, Østerbro, Valby, Frederiksberg, Nørreport: NyLivSpa

Skøn single- eller parmassage i 30, 45 eller 60 minutter. Vælg mellem wellnessmassage, kraniosakral- og chokolademassage samt 8 andre slags.
" Prisen gælder 30. min. massage for 1 person. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 204,-
værdi:
340,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fodbehandling eller massage

Rødekro: Vigør Klinik

Forkæl dine fødder med lidt fortjent velvære med en 45 minutters fodbehandling (280,-) eller 30 minutters afslappende og afspændende massage (204,-).
" Tidsbestilling er påkrævet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 289,-
værdi:
700,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters massage

Østerbro: Central Klinik

Under behandlingen vil du få kinesisk massage på hele 75 minutter, hvor du kan glæde dig til at få både nakke, skuldre, ryg og ben masseret ordentligt igennem med kinesisk grundighed. Behandlingen afsluttes med 30 minutters fodmassage.
" Booking er påkrævet. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide