Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Velsmagende roulade

tilbuds-billede
33,-
Ikke aktivt
værdi:
55,-,-
40%

Deal fra 18/3-2018

Vojens: Kvickly Vojens

Med dette tilbud kan du få noget lækkert med hjem til kaffen. Du får nemlig en lækker roulade fra den lokale bager i Kvickly. Du kan vælge om det skal være en citron eller en jordbær roulade.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Skal bestilles 2 dage inden afhentning.
 
Se alle kvickly - vojens deals

Yderligere beskrivelse

Hos Kvickly Vojens kan du pt. få ##53% ::40% %% rabat på 1 stk. roulade, vælg ml. jordbær og citron. Normalpris kr. 55,- / Dealpris kr. ##26::33%%,- Med dette lækre tilbud kan du få kage med hjem til kaffen - MUMS! Er du i Kvickly for at handle og bliver lækkersulten af bagerens lækre kager, hvorfor så ikke tage en roulade med hjem til eftermiddagskaffen. Du vælger selv om det skal være jordbær rouladen eller citron rouladen - begge kan anbefales og da du må købe alle de værdibeviser du vil, så har du chancen for at smage begge 2. Det eneste du skal huske er, at bestille 2 dage i forvejen - men det gør jo heller ikke noget, for om 2 dage er du helt sikkert også lækkersulten efter kage. Jeg kan nemt spise kage hver dag, kan du ikke også? Om Kvickly bageren: Din lokale bager i Kvickly starter tidligt hver eneste morgen, så dit brød er friskbagt til dig. Bageren byder altid på et fristende udvalg af rugbrød, koldhævede boller, wienerbrød, morgenbrød og kager. Vi prioriterer økologi og fuldkorn højt og fører altid et bredt udvalg af moderne brødtyper – blandt andet flere økologiske brød fra Änglamark. Til livets særligt søde begivenheder giver bageren gerne en hjælpende hånd, hvad enten du vil bestille en bryllupskage, en speciel lagkage eller en kagemand til børnefødselsdagen – kom forbi og tag dig en snak med din bager om de mange muligheder.  

Ekstra information

Rådhuscentret 11 6500 Vojens73 50 75 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1495,-
værdi:
2750,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kæmpe kød- og grillkasse

Støvring eller Nørresundby: Slagter Carlsen

Kassen rummer hele 15 kødvarianter. Prisen er tæt på halveret og kvaliteten er i top - bøfferne er garantimøre, stegene velmarinerede og pølserne er hjemmelavet.
" Afhentes udvalgte dage i maj. Stedet har en elite-smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide