Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Årets pejseshow "Tilbage til pejsen 2018"

tilbuds-billede
354,-
Ikke aktivt
værdi:
590,-,-
40%

Deal fra 26/6-2018

Brædstrup: Hotel Pejsegaarden

Oplev Annette Heick, Gordon Kennedy og mange flere give den fuld gas på scenen. Forestillingen er en forpremiere og efter er der mulighed for både dans, Carvery buffet samt oste- og dessetbord.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder d. 5 eller 6. sep. kl. 18.30.
 
Se alle Hotel Pejsegården deals

Yderligere beskrivelse

Kom med til Forpremieren på "Tilbage til pejsen 2018" på Hotel Pejsegaarden med Annette Heick, Christine Astrid, Gordon Kennedy og Mikkel Schrøder. D u får ##52% ::40% %% rabat og betaler kun kr. ##283::354%% ,- pr. person (værdi kr. 590,-) Den berømte Carvery buffet med ost og dessert er inkluderet.  Trænger du og din familie, venner eller kæreste til at blive forkælet lidt, eller er der noget at fejre, hvorfor så ikke invitere dem med til en festlig aften på Hotel Pejsegården med pejseshow og lækker mad? Tilbuddet indeholder:  Forpremiere på "Tilbage til pejsen 2018"  Carvery buffet Oste- og dessertbord  Værdi kr. 590,- Bemærk:  Tilbuddet er for 1 person Værdibeviset er kun gyldig 05.09.2018 eller 06.09.2018 fra kl. 18:30. Om Pejseshowet "Tilbage til Pejsen 2018"  Årets pejseshow er en ren tidsrejse i musikalske og komiske numre, med masser af overraskelser på scenen. Der lægges op til gode grin, god musik, ekvilibrisme og en ordentlig portion sort humor - en unik blanding af revy, show, sang og musik.   Hotel Pejsegaarden Hotel Pejsegaarden er beliggende i Jylland mellem Horsens og Silkeborg – tæt på både smuk natur og hyggeligt byliv. Med lækre, rummelige værelser, 2 lækre restauranter og spændende lokaler til afholdelse af kurser og konferencer kan hotellet med sikkerhed tilbyde dig en hyggelig oplevelse. Hotel Pejsegården råder tilmed over en bred vifte af både indendørs- såvel som udendørs faciliteter, der er med til at sætte prikken over i’et på dit ophold – både når det kommer til ren afslapning samt en arbejdsmæssig situation.   "Suveræn service, lækkert mad. Pejseshowet var mega underholdende og en hyggelig atmosfære på hotellet" - Pia "Fantastisk oplevelse igen - Pejseshow 2017 - utrolig lækkert og velsmagende buffet og et rigtig god Pejseshow - bestemt en oplevelse værd" . - Tonny "Pejsegården er altid et besøg værd. Super dejligt hotel, god mad, super dejligt personale, lækre værelser og så så vi Pejseshowet som ikke gjorde opholdet ringere" - Lotte "Fin mad god betjening ved den runde bar og fantastisk underholdning" . - Kim "Vi var på weekendophold med revy i weekenden. Super dejlig mad, god revy, pæne rene værelser og en super god betjening.Det var bare en rigtig god oplevelse" . - Anne-Gitte "Dejligt sted, hyggelige lokaler, dejlig mad, fedt show" - Mai.  

Ekstra information

Søndergade 112 8740 Brædstrup75 75 17 66

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Tur til Hvidsten Kro med frokost og transport

Fra Fyn, Fredericia og Horsens: Tur til Hvidsten Kro i Spentrup

- Opsamling med bus
- Fortælling med lokalguide på Hvidsten Kro
- Frokost - æggekage
- Eftermiddagskaffe og kage
"Indtil 1. okt. Tilmeldingsfrist 15 september. Bemærk opsamlingssteder. Stedet har en elite-smiley. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
355,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Let It Rock-koncert

Værløse: Galaksen

MusicalDanmark høstede stor succes i sidste forår med LET IT ROCK – En hyldest til The Beatles. Nu genopstår hyldestkoncerten til efteråret – i en opstrammet og mere tempofyldt og forrygende version.
"Torsdag d. 30. sep. kl. 19.30. Begrænset antal." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 98,-
værdi:
150,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times guidet havnerundfart

Århus: MS TUNØ

Oplev den nye bydel AArhus Ø, Lighthouse, de imponerende bygningsværker og nye byformer på helt nært hold. Med på turen følger en guide, hvis fortællinger krydres med anekdoter og oplevelser fra de mange gæster, der har været med om bord på MS TUNØ.
"Indtil 15.aug. Gyldig ved køb af min. 2 værdibeviser. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide