Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Årets pejseshow "Tilbage til pejsen 2018"

tilbuds-billede
354,-
Ikke aktivt
værdi:
590,-,-
40%

Deal fra 26/6-2018

Brædstrup: Hotel Pejsegaarden

Oplev Annette Heick, Gordon Kennedy og mange flere give den fuld gas på scenen. Forestillingen er en forpremiere og efter er der mulighed for både dans, Carvery buffet samt oste- og dessetbord.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder d. 5 eller 6. sep. kl. 18.30.
 
Se alle Hotel Pejsegården deals

Yderligere beskrivelse

Kom med til Forpremieren på "Tilbage til pejsen 2018" på Hotel Pejsegaarden med Annette Heick, Christine Astrid, Gordon Kennedy og Mikkel Schrøder. D u får ##52% ::40% %% rabat og betaler kun kr. ##283::354%% ,- pr. person (værdi kr. 590,-) Den berømte Carvery buffet med ost og dessert er inkluderet.  Trænger du og din familie, venner eller kæreste til at blive forkælet lidt, eller er der noget at fejre, hvorfor så ikke invitere dem med til en festlig aften på Hotel Pejsegården med pejseshow og lækker mad? Tilbuddet indeholder:  Forpremiere på "Tilbage til pejsen 2018"  Carvery buffet Oste- og dessertbord  Værdi kr. 590,- Bemærk:  Tilbuddet er for 1 person Værdibeviset er kun gyldig 05.09.2018 eller 06.09.2018 fra kl. 18:30. Om Pejseshowet "Tilbage til Pejsen 2018"  Årets pejseshow er en ren tidsrejse i musikalske og komiske numre, med masser af overraskelser på scenen. Der lægges op til gode grin, god musik, ekvilibrisme og en ordentlig portion sort humor - en unik blanding af revy, show, sang og musik.   Hotel Pejsegaarden Hotel Pejsegaarden er beliggende i Jylland mellem Horsens og Silkeborg – tæt på både smuk natur og hyggeligt byliv. Med lækre, rummelige værelser, 2 lækre restauranter og spændende lokaler til afholdelse af kurser og konferencer kan hotellet med sikkerhed tilbyde dig en hyggelig oplevelse. Hotel Pejsegården råder tilmed over en bred vifte af både indendørs- såvel som udendørs faciliteter, der er med til at sætte prikken over i’et på dit ophold – både når det kommer til ren afslapning samt en arbejdsmæssig situation.   "Suveræn service, lækkert mad. Pejseshowet var mega underholdende og en hyggelig atmosfære på hotellet" - Pia "Fantastisk oplevelse igen - Pejseshow 2017 - utrolig lækkert og velsmagende buffet og et rigtig god Pejseshow - bestemt en oplevelse værd" . - Tonny "Pejsegården er altid et besøg værd. Super dejligt hotel, god mad, super dejligt personale, lækre værelser og så så vi Pejseshowet som ikke gjorde opholdet ringere" - Lotte "Fin mad god betjening ved den runde bar og fantastisk underholdning" . - Kim "Vi var på weekendophold med revy i weekenden. Super dejlig mad, god revy, pæne rene værelser og en super god betjening.Det var bare en rigtig god oplevelse" . - Anne-Gitte "Dejligt sted, hyggelige lokaler, dejlig mad, fedt show" - Mai.  

Ekstra information

Søndergade 112 8740 Brædstrup75 75 17 66

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 120,-
værdi:
225,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Julefest med stor buffet, musik og dans

Nordjylland: Dronninglund Hotel

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen til årets julefrokost. Hold den på Dronninglund Hotel hvor du er garanteret god mad og en fantastisk aften.
"21. nov - 12. dec. Stedet har en elite-smiley. Bestilling påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
400,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gavekort til Lunas Køkkens hyggepakker

Nørrebro: Lunas Køkken

- Gavekort til vinsmagning med tapas
- Gavekort til italiensk langbordsfrokost
- Gavekort til vinsmagning og 5-retters middag i den nye spisestue
- Gavekort til italiensk eller streetfood-kokkeskole
"Indtil 31. dec. Prisen er for et gavekort til vinsmagning med tapas." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 118,-
værdi:
236,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Buffet med musik og dans

Nordjylland: Dronninglund Hotel

På Dronninglund Hotel har de sammensat en festlig og velsmagende aften til alle, der holder af god mad og en lille svingom. Så gør klar til at gå ombord i en kæmpe buffet, før du slår dig løs på dansegulvet.
" Gælder lørdage i okt og 14. nov. Tidsbestilling er nødvendig. Stedet har en elite-smiley . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide