60 minutters luksus fod- og benmassage

tilbuds-billede
300,-
Gå til tilbud
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 6/2-2020

Vesterbro: Divine Sports Yoga Massage

Luksus fod- og benmassage, inkl. knæ med en varighed på 60 min. Som en ekstra bonus får du gratis 10 min. ansigtsbehandling med Nu Skin Organic produkter inden eller efter behandling.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb og udløber ikke. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Divine Sports Yoga Massage deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen hos Divine Sports Yoga Massage på Fisketorvet, hvor du med dette tilbud får ##65% ::50% %%rabat på 60 minutters Luksus fod- og benmassage inkl. knæ, prisen er kun kr. ##210::300%%,- (normalpris kr. 600,-).  Trænger fod- og bentøj til lidt ekstra kærlighed, eller måske har du bare brug for en times ren afslapning i en travl hverdag? Du får:  Luksus fod- og benmassage, inkl. knæ - Varighed 60 min. Som en ekstra bonus får du Gratis 10 min. ansigtsbehandling med NU SKIN ORGANIC PRODUKTER inden eller efter behandling. Hos Divine Sports Yoga Massage er du i kyndige hænder hos din behandler, Ludie, glæd dig til at opleve en følelse af lettelse og ekstra velvære.  Kort om Ludie Ludie er af filippinsk oprindelse og fik som lille den gave at kunne heale fra sin spanske bedstefar.  Ludies mål er i dag at kunne hjælpe andre mennesker gennem sine healende behandlinger, samt at mindske og lindre smerter og gener uden brug af medicin.  Ud over at behandle sine kunder i klinikken på Fisketorvet arbejder Ludie også fast på DFDS Pearl seaways  3 dage hver anden uge, der vil i disse uger derfor være begrænsede tider at få.  Divine Sports Yoga Massage holder til på Fisketorvet Plan 2 ved siden af Dressmann, Master Tatto, Kims QHair & Baby Lounge.  Benyt dig af dette tilbud på en skøn Luksus fod- og benmassage, måske også en rigtig god gaveide til en du holder af?    "Jeg har fået dejlig massage. Det hjælper på mine stive led og hovedpine. At få netop denne massage giver fornyet energi og man kommer til at føle sig dejlig tilpas. En super oplevelse for ens krop. Jeg anbefaler dette sted meget højt ". - Vivian "Nogle gange sidder jeg med sådan lidt en ØV følelse, hvis jeg har brugt en formue hos en massør og ikke føler, jeg har fået noget ud af det!! Ludie's massage er til gengæld givende for mig. Efter en behandling føler jeg mig som et nyt, mere positivt og energifyldt menneske. Fri for smerter, hovedpine og ømhed/myoser. Jeg mærker min krop som jeg aldrig har gjordt det før! Det gør ondt - men det gør godt! (..) Jeg kan VARMT anbefale ludies massage til alle" . - André "Det er den bedste sportsmassage jeg har fået længe. Alle mine myoser og spændinger forsvandt; og affaldsdepotterne blev opløst efter bare en séance. Det er lige som at gå til fysioterapeut, det gør ondt men der er kæmpe forskel mellem før og efter massagen og en følelse af lettelse og ægte velvære som bliver ved i mange dage" . - Maria "Den bedste massage mod spændinger og myoser, kan virkelig mærke en forskel, så kan varmt anbefales hvis man lider af spændings hovedpine, myoser og ledsmerter" . - Lina ?

Ekstra information

Fisketorvet Plan 2, Kalvebod Brygge 59 1560 København V

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 580,-
værdi:
1100,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times mixmassage og 1 times fiskespa

Aarhus: Aarhus Fiskespa

Mixmassage består af en blanding af kopmassage, klassisk velværemassage og varmstensmassage. Denne massage afhjælper både stress og spændinger og blokeringer i kroppen.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters gravid- eller efterfødselsmassage

Odense: Change Your Life

- 60 min. graviditetsmassage + 30 min. fodbad og massage til dine fødder
- 90 min. efterfødselsmassage
"31. marts - 31. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øreakunpunktur, massage eller zoneterapi

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Alle behandlingerne varer ca. 1 time. Vælg mellem:
- Zoneterapi med journalskrivning (240,-)
- Zoneterapi og skulder/nakkemassage (300,-)
- Zoneterapi og øreakupunktur (300,-)
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide