Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

45 eller 90 minutters massage

tilbuds-billede
125,-
Ikke aktivt
værdi:
250,-,-
50%

Deal fra 4/10-2019

Haderslev: Vilstrup Massage

Forkæl dig selv, dit sind og din krop med enten 45 eller 90 minutters afslappende massage, som bliver tilpasset helt efter dit behov. Hvad enten det er skadebaseret eller for nydelsens skyld.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks, og det udløber ikke. Pris gælder for 45 min. massage. Book i god tid.
 
Se alle Vilstrup massage deals

Yderligere beskrivelse

Få lindret ømme, trætte muskler og bliv ladet op med fysiurgisk massage. Vælg mellem 45 eller 90 minutters behandling hos Vilstrup massage, pris fra kun kr.  ##88::125%%,-  Værdi op til kr. 450,- Du har måske haft ondt samme sted gennem mange år. Det kan være ryggen, skulderne eller nakken. Både akutte og kroniske smerter findes der behandling for, og de akutte smerter kan fjernes ganske hurtigt. Massage har en smertelindrende og afslappende effekt. Vælg mellem følgende - dette gøres ifb. med købet:  TILBUD 1 - 45 minutters massage:  DEAL pris: Kr. ##88::125%%,- ( Normalpris: Kr. 250,-) TILBUD 2  - 90 min massage: DEAL pris: Kr. ##158::225%%,- ( Normalpris: Kr. 450,-) Hvad er Fysiurgisk massage Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlende massage, der løsner op i musklerne og sætter gang i blodcirkulationen. Du behøver ikke fejle noget for at få massage, mange får massage blot for at forkæle sig selv på en dejlig afslappende måde. Får du regelmæssig massage giver det dig smidige muskler, hvilket øger bevægeligheden i kroppen og øger musklernes immunforsvar, som har stor betydning for dine muskler, da det giver en nedsat restitutions tid efter fysisk aktivitet.  Samtidig øger det musklernes ydeevne og nedsætter risikoen for fibersprængninger og andre små skader.  Massage er også godt for dig der sidder på kontor. For med et stillesiddende job med mange monotone bevægelser i løbet af dagen syrer musklerne til og bliver stive. Dette kan afhjælpes med dybdegående massage.  Benyt dig af tilbuddet og bestil tid hos Vilstrup Massage allerede i dag - eller brug det som en god gaveide til en du kender, der trænger til at gøre lidt ekstra godt for sig selv?  

Ekstra information

Vilstrup Præstevænge 16 6100 Haderslev61 30 60 76

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
347,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skøn fysiurgisk, nakke, eller healingsmassage

Odense: Aktiv behandling

Få reduceret stress, angst, hovedpine, smerter eller ømhed i kroppen med en dybdegående massage, hvor musklerne masseres og afspændes, og blodcirkulationen øges.
"Udvidet fortrydelsesret Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
600,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters skøn wellnessmassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

Soulmassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger.
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kraniosakralterapi og healing

Aarhus: GFV Egen Terapi

Behandlingen løsner op for spændinger i nakke, skulder og lændeområdet, og så har den effekt på lidelser som piskesmæld, hjernerystelse, angst, hormonubalancer og meget mere.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide