Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Exuviance dybderens

tilbuds-billede
225,-
Ikke aktivt
værdi:
450,-,-
50%

Deal fra 8/5-2018

Hvidovre: Lash Care

Rengøring af huden • AHA-peeling • Dybderens • Maske • Serum • Dagcreme • Plejende foundation. Længden af behandlinger er ca. 60 minutter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Gælder til 31. okt.
 
Se alle Lash Care deals

Yderligere beskrivelse

Nu begynder forårssolen at kigge frem, og så er det særligt vigtigt, at vi passer godt på vores hud. Her om foråret og sommeren er det vigtigt, at huden i ansigtet er både sund, velplejet og fugtet, da solens dejlige stråler også kan være hårde og slide vores hud. Heldigvis kan du med dette tilbud forkæle din hud med en dybderens, og samtidig nyde en afslappende stund - ovenikøbet til halv pris. Hvem trænger ikke til en pause fra hverdagen en gang imellem? Og hvad er bedre end at kunne overlade arbejdet til professionelle - smart ikke? Med dette tilbud får du: Rengøring af huden AHA-peeling Dybderens Maske Serum Dagcreme Plejende foundation Længden af behandlinger er ca. 60 minutter. Normalprisen for denne behandling: 450 kr. Dealpris: 225 kr. Hos Lash Care skal livet leves smukt - det handler om pleje af sanserne og velvære. Lash Care i Hvidovre har mange års erfaring med skønhedsbehandlinger og pleje af huden, og de står klar til at byde dig velkommen med et smil til en behandling i trygge rammer. Læs mere om Lash Care, og bestil tid til din skønne forkælelsesbehandling allerede i dag på: www.lash-care.dk Du har selvfølgelig 14 dages returret efter dit køb. Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter køb. Værdibevis gælder til 1 Forkælende Exuviance dybderens - hos Lash Care i Hvidovre Værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter. Booking skal ske på 32 15 77 77 eller på www.lash-care.dk Værdibeviset er gyldigt til 31-10-2018 Husk at medbringe værdibeviset Samarbejdspartneren er Lash Care. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:Lash Care

Ekstra information

Lash Care Strandmarksvej 1812650 Hvidovre

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1500,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fedtfrysning

Hvidovre: Lash Care

Behandlingen tager ca. 30- 60 min. En fedtfrysningsbehandling fjerner ca. til 26 til 40% fedtceller i det behandlede område efter første behandling, men det endelige resultat ses først efter 2-4 mdr.
" 1 påsætning." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
799,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

DermaOxy oxygen lift

Hvidovre: Lash Care

DermaOXYs behandlinger og plejeprodukter tilfører huden fugt med aktiv hyaluronsyre, som er hudens egen fugtgiver. Derudover sikrer en bred pallette af antioxidanter en aktiv vitamintilførsel, der er med til at aktivere og understøtte hudens egen celle- og kollagen produktion.
" Værdibeviset gælder straks efter køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
650,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hårfjerning med sugaring

Hvidovre: Lash Care

Professionel “Sugaring” er en meget blid, sikker og effektiv metode til at fjerne hår på kroppen. Den er effektiv på alle typer hud og hår, både til kvinder og mænd. Her får du en brasiliansk + mellem ballerne hårfjerning.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide