Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

4-retters med vin på topanmeldt Michelin restaurant

tilbuds-billede
995,-
Ikke aktivt
værdi:
1250,-,-
20%

Deal fra 19/5-2018

Frederiksberg: Formel B

- Aperitif og snacks
- 4-retters gourmetmenu og udvalgt vinmenu
- Mineralvand under hele middagen
- Kaffe/the med petit four

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Man.-tors. fra jun. - 31. aug. Stedet har en elite-smiley og meget gode anmeldelser:
4.5 af 5 stjerner (988 brugere)
 
Se alle formel B deals

Yderligere beskrivelse

I over tyve år har formel B befundet sig i toppen af den kulinariske elite - restaurantens mantra er 'større fokus på den enkelte råvare', der både handler om menuen, men også om at præsentere en restaurant, som ikke er bundet op på regler, dogmer og faste menuer. Restauranten betegner sig selv som 'dynamisk' spisested, hvor smagen er det absolutte fokus - et mål, der overskygger landegrænser, teknikker og forskrifter.  Så selvom langt de fleste ingredienser er danske, er inspirationen hentet over hele verden, dog med rod i klassiske, franske metoder. Hvis du ikke er typen, der orker det set-up, som ofte følger med, når man spiser på en restaurant i denne kaliber, er formel B det helt rigtige sted. Her serveres maden i afslappede rammer, hvor betjeningen er nede på jorden og uprætentiøs på den ærlige måde.  Menukortet ændres i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. På formel B er man kræsne uden at være dogmatiske - her har alt sin ret, så længe det smager! Suveræn anmelderglæde Politiken, Adam Price:  Det er gourmet uden  stiff upper lip  - og det peger i en ny retning - væk fra Michelin-hysteriet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er de sjældne seks huer værd. Berlingske, Søren Frank:  Råvarerne og ikke mindst smagen er stadig helt i top - få kokke i byen er så præcise som Formel B's Kristian Møller - så de seks stjerner står der stadig. Jyllands-Posten:  Kort sagt: formel B er det nye, hotte sted for dem, der elsker god mad, og jeg har allerede bestilt bord til næste gang. Maden og vinen er ganske enkelt uforlignelig her på stedet. Middag på formel B - sommermenu Aperitif Snacks 4 retters gourmetmenu Udvalgt vinmenu Mineralvand under hele middagen Kaffe/the med petit four Normalpris: kr. 1250,- / Kampagnepris: kr. 995,- Prisen er per person Bemærk, at madoplevelsen k an  anvendes mandag til torsdag  fra juni 2018 og frem til den 31. august 2018 Samarbejde med lokale, bæredygtige leverandører formel B's leverandører er hovedsageligt små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen. Allerhelst arbejder formel B med hele dyr, gerne fra Knuthenlund.  Grøntsager leveres fortrinsvis af Søren Wiuff ved Lammefjorden og Ask fra Kiselgården. Mejeriprodukter kommer fra Thise og Knuthenlund. Fisk og skaldyr kommer fortrinsvis fra danske farvande. formel B elsker vin! Restauranten kan tilbyde alt lige fra de naturlige usvovlede til de store klassiske. formel B har besøgt mange af deres vinproducenter gennem flere år, hvilket har resulteret i et personligt forhold til dem og deres vine.  For formel B er det en stor glæde, som de gerne vil dele med så mange som muligt. Derfor er det deres mål at tilbyde et af byens prismæssigt mest imødekommende vinkort!

Ekstra information

Restaurant formel BVesterbrogade 1821800Frederiksberg Cinfo@formelb.dk

Lignende tilbud

tilbuds-billede

5-retters middag og vin på Michelin-restaurant

Frederiksberg C: Formel B

Eksklusivt arrangement med stor Barolo i sjældne og modne årgange fra topproducenten Rocche dei Manzoni samt en enestående 5-retters menu på Michelin-restauranten formel B.
" 25. sep. Kl. 19. Stedet har en elite-smiley og får:
4.5 af 5 stjerner (1196 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Topanmeldt 5-retters middag og Bourgogne-vine

Frederiksberg C: Formel B

På denne aften er de modne Bourgogne-vine i fokus, og menuen byder blandt andet på de imødekommende rødvine fra Chassagne-Montrachet af den dygtige producent Bruno Colin.
" 28. feb. Kl. 19. Stedet har en elite-smiley og får:
4.5 af 5 stjerner (1196 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide