Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Copenhagen Rosé Festival 2018

tilbuds-billede
200,-
Ikke aktivt
værdi:
255,-,-
22%

Deal fra 26/5-2018

København: Dampfærgevej

Arrangementet starter med en kort introduktion omkring roséens historie og univers. Herefter vil du kunne snakke med forskellige kokke, som laver forskellige retter - alt fra forretter til desserter, som matcher til roséen. Vælg imellem 7 forskellige sessioner.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gælder d. 23. eller 24. juni.
 
Se alle Copenhagen Rosé Festival 2018 deals

Yderligere beskrivelse

Kom til en verden af rosé, hvor du får muligheden for at smage og stifte bekendtskab med mere end hundredevis af rosévine og nyde de smukke dråber samt møde de mange rosé-elskere. Vi har samlet en masse rosé-importører, producenter og rosé-elskere under ét samlet hus, hvor det vil være muligt at købe dine favoritter eller nyeste rosévine med hjem. Når I træder indenfor i på Amerikakaj, hvorfra man i 1950'erne udvandrede til USA for at søge lykken, træder I ind i en bygning med sjæl. Den gamle atriumgård er blevet istandsat til et topmoderne multihus, men I mærker stadig et strejf af bygningens mangeårige historie, når I bevæger jer rundt blandt kampestenshvælvinger, hvidkalkede stenmure og smukke gargoyles. Og med direkte udgang til Amerikakajs blå bølger er der garanti for, at den maritime atmosfære er i top. Stemningen er autentisk og rustik. Arrangementet starter med en kort introduktion omkring roséens historie og univers. Herefter vil du kunne snakke med forskellige kokke, som laver forskellige retter - alt fra forretter til desserter, som matcher til roséen - og du kan ligeledes møde de 20 udstillere med over 100 forskellige rosévine fra hele verden og med mulighed for at lave en god handel på favoritterne. Vi glæder os til at byde velkommen til Copenhagen Rosé Festival 2018! Bemærk, at eventet afholdes på Weber Grill Academy, Dampfærgevej 10, 2100 København Vælg imellem følgende sessioner: Lørdag d. 23. juni:  12.00 - 14.00 14.15 - 16.15 16.30 - 18.30 18.45 - 20.45 Søndag d. 24. juni:  12.00 - 14.00 14.15 - 16.15 16.30 - 18.30 Prisen inkluderer: 1 kildevand 1 glas velkomstrosé 2 poletter Officiel festivalsplakat Sommelierpræsentation af rosé'ens univers En billet gælder for 2 timers arrangement på dagen Poletter til smagsprøver kan også tilkøbes på selve dagen - 5 stk.: 100 kr. Normalpris for billet: kr. 255,- / Kampagnepris: kr. 200,-.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 120,-
værdi:
225,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Julefest med stor buffet, musik og dans

Nordjylland: Dronninglund Hotel

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen til årets julefrokost. Hold den på Dronninglund Hotel hvor du er garanteret god mad og en fantastisk aften.
"Gælder 23. og 30. nov. Samt 7. og 14. dec. Stedet har en elite-smiley. Bestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

'Borte med Blæsten' 80-års jubilæum

Flere byer

Filmen er ny-restaureret og vises uden undertekster. Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger.
 
tilbuds-billede

'Borte med Blæsten'

København: Imperial

Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt.
" 27. oktober kl. 14:00" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide