Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Lav en 4-retters menu på Kokkeriets kokkeskole

tilbuds-billede
1500,-
Ikke aktivt
værdi:
1800,-,-
17%

Deal fra 2/6-2018

Ved Kgs. Have: Kokkeriet

Lær af de bedste, når du på Michelin-restauranten Kokkeriets kokkeskole skal lave en 4-retters menu, som du derefter skal nyde med vinmenu, kaffe & petit fours.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gælder hele 2018. Stedet har en elite-smiley
4.3 af 5 stjerner (2193 brugere)
 
Se alle Kokkeriet deals

Yderligere beskrivelse

Nu får du chancen for at komme med ind bag facaden i en verden, hvor du, omgivet af passionerede michelin-kokke, kan prøve kræfter med gastronomiens verden. Deltag i Kokkeriets private kokkeskole, og lær en masse om gastronomi og vin og forkæl dine smagsløg og lugtesans en hel aften. Som aftenens kokkeelev bliver du og de øvrige kursister inviteret i køkkenet med stedets dygtige kokke, hvor I får chancen for at tilberede nogle af de retter, som til dagligt bliver serveret i restauranten. Der bliver kogt, braiseret, flamberet, pocheret og pisket, til der er fremstillet fire retter i absolut topklasse. Kokkeriets kokkeskoler finder sted to torsdage i hver måned og har plads til 20 deltagere. Kokkeskolen begynder kl. 17.00, og kl. 19.00 kan I sætte jer til bords og lade jeres værter tage over, så I kan nyde dagens kreationer.  Aftenen rundes af med kaffe og petit fours, og kl. 22.30 er den officielle del af aftenens kokkeskole ovre. Men I er mere end velkomne til at blive og fortsætte aftenen. Kokkeskole hos Michelin-Kokkeriet 4-retters menu inkl. vinmenu, kaffe & petit fours Normalpris: 1.800,- /  Kampagnepris: 1.500,-  (prisen er pr. person) NB: Kokkeskolen finder sted to torsdage hver måned i tidsrummet fra kl. 17.00-22.30. Der er plads til omkring 20 deltagere på et hold. Michelin-hædret restaurant   De forskellige årstider dokumenteres på tallerkenen i køkkenet hos Kokkeriet, hvor køkkenchef Morten Krogholm har fokus på kombinationen af enkelthed og innovation og baserer sin stil på de fire elementer: Natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Kokkeriet er hædret med en michelinstjerne og er blevet overdænget med rosende ord for stedets sublime madoplevelser. Den sublime gourmetmad af højeste gastronomiske kvalitet er anderledes, moderne og dekadent i sine nyfortolkninger af klassiske såvel som nyere danske retter.

Ekstra information

KokkerietKronprinsessegade 64 1306Københavnsammy@kokkeriet.dk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 795,-
værdi:
1995,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

15 online videokurser i personlig udvikling

Instant Change

Du får online videokurser med læsestof, øvelser, tests, personprofiler, som giver din personlige udvikling et boost. Kurserne øger dit nærvær, lærer dig at coache dig selv, så du kommer i mål, lærer dig at holde balancen mellem arbejdsliv og privatliv og meget mere.
 
tilbuds-billede
pris 995,-
værdi:
2395,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

23 online videokurser i livslykke

Livslykken.dk

Lær super enkle men effektive lykkestrategier, som psykologistuderende undervises i på Berkeley University. Forebyg stress, sæt fokus på lykken, på dine relationer, på dine resultater og på dine ønsker.
 
tilbuds-billede

Stevnsfortet bag facaden

Rødvig: Stevnsfortet

Stevnsfortet tager dig med på en spændende guidet tur rundt til de mest hemmelige steder på fortet. På denne specielle tur får du et særligt indblik i, hvordan fortet skulle fungere i en krigssituation.
" Gælder udvalgte datoer i sep. - nov." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide