Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker Chianti Rufina Riserva

tilbuds-billede
939,-
Ikke aktivt
værdi:
1254,-,-
25%

Deal fra 12/6-2018

Fra Italien

Klar og intens lilla-rød vin med en duft af brombær, modne frugter, krydderier og et blidt strejf af eg. Vinen har en silkeblød smag med balancerede tanniner og en langvarig eftersmag. Den er især velegnet til kalve- og oksekød, grillmad og kraftige oste.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gratis levering.
 
Se alle vin deals

Yderligere beskrivelse

Fra Fattoria I Veronis syd, sydvest vendte vinmarker, beliggende i nærheden af San Martino, en Quona kirke i Chianti Rufina-området, kommer dette vinhus' bedste vin Chianti Rufina Riserva. Vinmarkerne er placeret i 250-280 meters højde med en plantetæthed på 5600 planter/pr. ha. Straks efter høst starter en temperaturkontrolleret gæring med skind i cirka 20 dage efterfulgt af en modning i 18 måneder på franske egetræsfade på 5HL kapacitet (50% ny eg), og yderligere 10 måneder på flasken, før vinen er klar til salg. Klar og intens lilla-rød vin med en duft af brombær, modne frugter, krydderier og et blidt strejf af eg. Vinen har en silkeblød smag med balancerede tanniner og en langvarig eftersmag. Den er især velegnet til kalve- og oksekød, grillmad og kraftige oste. Serveres ved 18° C. 6 flasker Chianti Rufina Riserva QUONA 2014 Årgang: 2014 Land: Italien Klassifikation: Chianti Rufina Riserva Producent: Fattoria I Veroni Drue: Sangiovese 100 % Alkohol: 14 % Normalpris 6 fl: kr. 1.254,- / Kampagnepris 6 fl.: kr. 939,- fri fragt. Fattoria I Veroni Fattoria I Veroni har produceret vin i over 300 år og er såvel den ældste, som den største producent i Chianti Rufina. Familien Mariani købte vingården tilbage i 1895, den nuværende ejer Lorenzo Mariani overtog familieforetagendet i 1996 for at optimere vinproduktionen og senere agriturismo delen. Nye vinmarker kom til i 1998, hvoraf 90% er Sangiovese med en plantetæthed på 5.000 pr. ha. Et af de største tiltag for at optimere vinproduktionen var i 2009 med ansættelsen af ønologen Dott A. Paoletti fra superproducenten Ornellaia i Bolgheri. Dott A. Paoletti er en af Italiens dygtigste ønologer med særlig fokus på Sangiovese-druen, og hvor man får det mest optimale ud af denne fantastiske drue. I dag, efter næsten 20 års hårdt arbejde, fremstår Fattoria I Veroni som en moderne vingård, men med klar forankring i traditionerne for vinfremstilling i Chianti Rufina området. Den daglige drift sørger Luca Innocenti for, og det gøres med mere struktur, end man normalt ser i Italien, hvilket utvivlsomt er med til at give vinene den høje kvalitet. Fattoria I Veroni producerer 2 linjer - de traditionelle vine, som er Chianti Rufina DOCG, Chianti Rufina Riserva DOCG og Vin Santo del Chianti Rufina DOC, der alle produceres tro mod traditionerne i Chianti Rufina.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1104,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

12 flasker spansk vin

12 flasker rødvin eller 6 flasker hhv. cava og rosé

Mere autentisk spansk bliver det næppe. Vinene tilbydes af det populære spanske delikatessefirma San Jamón, der leverer delikatesser og gode vine til tilfredse kunder rundtom i Europa - herunder også Danmark.
"Gratis levering. Prisen gælder for 12 flasker rødvin." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 588,-
værdi:
1176,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

12 flasker spansk vin

Guerra Rosado Bierzo

Her får du 12 flasker spansk vin med en smuk hindbærfarve. Har en aroma af modne røde frugter, blomster noter og er skøn frisk og frugtagtig. Ideel til fisk og skaldyr.
"Gratis levering " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
200,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg på sund kvalitets superfood

Ved Nørreport St: MOSH i Torvehallerne

Køb for 200,- pr. værdibevis. fx dadler med hvid chokolade og frysetørrede hindbær eller med mørk chokolade og marcipan. Vælg mellem 15 forskellige sorter af tørrede dadler hentet hjem fra Dubai, Irak, Tunesien og Californien.
"Hver kunde kan købe og bruge op til 3 beviser. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide