Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker italiensk rødvin

tilbuds-billede
500,-
Ikke aktivt
værdi:
834,-,-
40%

Deal fra 3/7-2018

Fattoria Corsignano Chianti Classico 2013

Intens rødvin med toner, der er velafbalanceret af bløde tanniner og kraftige røde frugter. Perfekt til grillet kød, pasta eller oste.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gratis levering.
 
Se alle 6 flasker rødvin deals

Yderligere beskrivelse

Fattoria di Corsignano Chianti Classico er sammensat af 95% sangiovese og 5% canaiolo, der alle høstes ved håndkraft. Sammensætningen er en blanding af druer fra Corsignanos bedste vinmarker. Rødvinen har en intens rubinrød farve og dufter af modne frugter og krydderier, som passer perfekt til pasta, grillet kød eller krydrede oste. Vinen har en alkohol procent på 14% og bliver gæret i små cementkar i 20 dage og lagres på 10hl. franske træfade i 12 måneder. Informationer: Rødvin: Fattoria Corsignano Chianti Classico 2013 Indhold: 6 flasker Land: Italien Område: Chianti Classico Drue: 95% sangiovese og 5% canaiolo Farve: Intens rubinrød Duft: Moden, rød frugt, krydderier og violette højdepunkter Smag: Tør, kraftig, bløde tanniner, velafbalancerende Alkoholprocent: 14% Serveringsforslag: Pasta med traditionel ragu, grillet kød eller krydret ost Serveringstemperatur: 18° C  Label: Designet af kunstneren Mario Gambedotti, der elsker de enkle vaner ved landmandslivet Normalpris: kr. 834,- / Kampagnepris: kr. 500,- inklusiv fri fragt Om producenten Gården er på 22 hektar i Chianti Classico, også kaldet 'Den sorte hane'-område. Alle landbrug er under 'økologisk omlægning' og certificeret med årgang 2012. Ti hektar er afsat til vinproduktion, to i olivenolie. Den årlige produktion er på 40.000 flasker, Chianti Classico, Grappa, Vinsanto og Ekstra Jomfru Olivenolie.  Det er en familiedrevet gård, hvor Mario og Elena sammen med deres personale personligt tager sig af alle faser i vinproduktionen.  Det er en Chianti Classico vin, der respekterer tradition og typeegenskaber. Til fremstilling af Chianti Classico vinene bruges kun de historiske druer: Sangiovese, Canaiolo og Colorino.  Det er viden om de gamle vintraditioner og på samme tid brug af ny og forbedrede teknologier, som skaber dette produktet. Det er en kvalitetsvin produceret med en grundighed ned til mindste detalje, og resultatet er en subtil og raffineret vin.  Det er et nicheprodukt, hvor stor opmærksomhed er lagt på detaljerne, og Mario og Elenas kærlighed for kultur og kunst er ikke blot udtrykt i logoet, der kombinerer symbolet på Chianti Classico til litteraturen, men er også i valget til de elegante etiketter til vinflaskerne, disse er tegnet af de berømte italienske malere: Mario Gambedotti og Eugenio Comencini. Vinmarkerne ligger 450 meter over havets overflade og er syd, vest og sydvest vendte og overvejende stenet med ler og kalk. Plantetætheden er gennemsnitlig på 5.500 planter per hektar. De gamle vinmarker er 30 år gamle og de unge vinmarker ca. 4 år. Der høstes fra slutningen af sidst i september til begyndelsen af oktober.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 185,-
værdi:
372,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

12 stk. håndværkslemonader - velanmeldt

Amager: Broders

Broders er et gennemført gourmetsupermarked beliggende på strandvejen med fuldt udsyn til Øresund og Amager Strandpark. Konceptet er skabt af ægteparret Mette og Jakob ud fra en passion om at samle de bedste smagsoplevelser fra hele verden.
" Indtil 30. sep. Stedet har en glad smiley og får
4.6 af 5 stjerner (108 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
299,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Cannaone CBD-produkter

Fremstillet af økologisk GMO-fri industrihamp

Flere og flere danskere har fået øjnene op for CBD-olie, og millioner af mennesker verden over oplever hver dag markante positive ændringer af deres fysiske og mentale helbred ved daglig brug af CBD. Lige nu kan du købe en flaske CBD til halv pris hos Cannaone via Downtown -
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide