Deal fra 6/7-2018
Vesterbro: Nose2Tail Meatpacker
Glæd dig til:
Et glas champagne •
Tasting Menu eller Chefs Menu •
Tilhørende vinmenu under middagen (4 glas) •
Kaffe/te, fyldt chokolade og husets avec •
En valgfri cocktail fra kortet.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle NOSE2TAIL deals
Yderligere beskrivelse
Lokaliseret i den gamle kødby ligger NOSE2TAIL Meatpacker side om side med gamle slagterbutikker og hippe hangouts. Restauranten er bygget op omkring bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og køkkenets sympatiske motto er, at glade dyr smager bedre.
Ærlig og bæredygtig mad med masser af velsmag!
Madoplevelsen hos NOSE2TAIL Meatpacker inkluderer:
Et glas champagneTasting Menu eller Chefs Menu Tilhørende vinmenu under middagen (4 glas)Kaffe/te, fyldt chokolade og husets avecEn valgfri cocktail fra kortet
Vælg imellem:
Tasting Menu
10 gr. Caviar med blinis & rødløgSnack: Bacon BBQ Brættet 5 slags kød, 2 slags oste, syltet grønt, brød & smør Dagens svin med kartoffelsalat & årstidens grønt Danske jordbær med double cream
eller
Chefs Menu
10 gr. Caviar med blinis & rødløgHåndpillede rejer med hvid aspargescreme & grøn aspargescrudité Klassisk tatar med hjemmesyltede pickles, rødbede, peberrod, smørstegt rugbrød og æggeblommecreme Ribeye med fritter & Sauce Bearnaise Triple chokoladekage med hindbær/passion sorbet
Tasting Menu - Normalpris: kr. 1.000,- / Kampagnepris: kr. 699,-
Chefs Menu - Normalpris: kr. 1.100,- / Kampagnepris: kr. 769,-
NB Vegetar og allergier skal oplyses til restauranten samtidig med bordreservationen
Bæredygtighed hele vejen
Nose2Tail åbnede i 2011 og var en af Kødbyens første "rigtige" restauranter og bærende elementer af transformationen af Kødbyen fra "not" til "hot". De har ændret navnet, og i dag hedder de NOSE2TAIL Meatpacker - her har de taget alt det bedste fra den foregående restaurant med - bl.a. det bæredygtige kød.BookingMadoplevelsen kan anvendes hos NOSE2TAIL Meatpacker i Kødbyen mandag-lørdag fra kl. 18:00Madoplevelsen kan anvendes 5. juli - 31. august 2018Husk, at medbringe dit Spis i Byen-værdibevis til restaurantenBooking af bord skal ske minimum 1 dag inden madoplevelsen ønskes, på mail: info@nose2tail.dk eller på tlf: 33 93 50 45 - venligst gør opmærksom på, at der er tale om en Spis i Byen-oplevelse & antal personer
Ekstra information
NOSE2TAIL MeatpackerFlæsketorvet 13A1711Københavnmarc@nose2tail.dk
Lokationer