Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Ansigtsbehandling med diamantslibning

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
1140,-,-
56%

Deal fra 3/4-2024

Nær Ørstedsparken: Janeta Professional Beauty Care

Bekæmp rynkerne med en anti-age behandling, som består af eksfoliering og diamantpeeling af huden, samt en oxygenbehandling, som modvirker aldringstegn ved at tilføre fugt samt stimulere hudens celler.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Har p.t. ingen udløb. Gælder kun til kvinder. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle janeta deals

Yderligere beskrivelse

Hos Janeta Professional Beauty Care kan du pt. få ##69% ::56% %% rabat på en diamantslibning inkl. oxygenbehandling. Normalpris kr. 1140,- / Dealpris kr. ##349::499%%,- (Kun til kvinder) Skønhedsklinikken Janeta Professional Beauty Care har igennem mange år været indehaveren Janeta Mehovas store drøm og vision. Janeta er opvokset i Bulgarien, hvor hun i en længere årrække var en del af det bulgarske kvindelandshold i volleyball. Da Janeta kom til Danmark startede et nyt kapitel i hendes liv og hun begyndte på kosmetologuddannelsen. Efter at have afsluttet sin uddannelse, arbejdede Janeta under andre i en længere årrække, før hun endelig havde mulighed for at starte sin egen klinik på egne præmisser og med egne værdier. Skønhedsklinikken, en lille oase midt i det travle København, emmer af personlighed og hjemlig hygge. Denne stemning er skabt af indehaver Janeta, der i dag har mere en 15 års erfaring som kosmetolog. Hos Janeta kan du pt. få rabat på en diamantslibning inkl. oxygenbehandling. Din pris kun kr. ##349::499%%,- (normalpris kr. 1140,-) Diamantslibning: • Gennemgang af hudtype - så I sammen finder ud af, hvilken serum der skal indsluses i din hud. • Dobbelt afrensning af din hud. • Exfoliering og diamantpeeling. Oxygenbehandling: Det er en anti age-behandling, som samarbejder med hudens egne processer og modvirker aldringstegn ved at tilføre fugt samt stimulere hudens celler. Et specialudviklet serum sprøjtes på huden og koncentreret ilt sørger for, at serummet presses ind i huden. Serummets effekt bliver derfor meget større og din hud får et markant løft. Bemærk: • Afbudspolitik: Afbud skal ske senest dagen før den aftalte behandling. Ved udeblivelse skal det fulde beløb for den aftalte behandling betales, inden en ny tid kan bestilles. • Vær opmærksom på at døren til klinikken bliver aflåst under behandlinger, for at give klienten en uforstyrret behandling. Tidsbestilling: • Tidsbestilling foregår via telefon på 26 71 72 26  • Eller på vores online booking HER • Åbningstider: Mandag – søndag: 10.00-18.00 (Behandlinger uden for åbningstid kan bestilles efter aftale).  

Ekstra information

Gyldenløvesgade 6 1369 København K26 71 72 26

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1175,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Anti-age ansigtsbehandling

Hobro: Agaten

Forkæl dig selv og din hud med denne anti-age behandling som inkluderer blandt andet: Afrens, Beauty Angel lys, Guasha ansigtsmassage, afrensning og ansigts maske.
"Værdibeviset udløber ikke p.t. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

To forskellige behandlinger

Nær Kongens Have: Eva Scott Skin Care

Vælg mellem:
- 1 x Japansk Lifting 75 min. (375,-)
- 1x Japansk Lifting 90 min. (475,-)
"Til d. 31. jan. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1519,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters japansk ansigtsløft

København Ø: Beauty & Health Treatments

Til behandlingen anvendes Colway collagenprodukter, der er dokumenteret 100% naturlige og allergifrie. Collagen Platinum er patenteret bioaktiv collagen, som er baseret på naturlig fiskekollagen, som er tættest på det menneskelige kollagen.
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide