Ophold med 2-retters menu og bobler - for 2

tilbuds-billede
950,-
Gå til tilbud
værdi:
1800,-
47%

Deal fra 5/12-2018

Nordsjælland: Hundested kro og hotel

- 1 romantisk overnatning i dobbeltværelse med morgenbuffet
- 1 flaske bobler på værelset
- 2-retters menu efter kokkens valg

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

Gælder til d. 1. apr - dog ikke i weekender i dec. Julegaveidé. Kan byttes i hele 2019, så længe ophold ikke er booket.
 
Se alle Hundested Kro & Hotel deals

Yderligere beskrivelse

Hundested Kro & Hotel er tilbage med skønt og romantisk ophold for 2 personer indeholdende 1 overnatning med morgenbuffet, 1 flaske bobler på værelset samt en 2 retters menu efter kokkens valg, der er  ##56% ::47% %%rabat lige nu og din  pris er kr. ##789::950%% ,- (normalpris kr. 1800,-).  Velkommen på Hundested Kro & Hotel - Glæd dig til at opleve god mad, hyggelige omgivelser og en fantastisk udsigt! Dette tilbud er perfekt for parret der trænger til at hygge lidt ekstra om hinanden i dejlige omgivelser, en rigtig god mulighed for at tage en pause fra den travle hverdag og de daglige pligter. På Hundested Kro & Hotel er I i gode hænder hos det venlige og professionelle personale, alt I skal tænke på er JER.  Tilbuddet indeholder: En romantisk overnatning i dobbeltværelse for 2 personer m. morgenbuffet 1 flaske bobler på værelset  2 retters menu efter kokkens valg Værdi kr. 1800,- Tilbuddet gælder ikke i weekender i december måned 2018.  Værdibeviset udløber 01.04.2019.  Hundested Kro & Hotel ligger skønt på havnen i den lille by Hundested. Centralt ved lystbådehavnen finder du hyggelige restauranter, gallerier, arbejdende værksteder, fiskebutikker og et lokalt bryghus.  Det hyggelige sted er næsten 200 år gammelt med en hovedbygning bestående af 34 unikke værelser, heraf 2 suiter med panorama udsigt over havnen, 8 værelser med altan og flere med udsigt. I tilbygningen findes der 12 hotelværelser velegnede til kursusophold, og der er stort fællesareal og gårdhave. Alle værelser har eget bad og toilet, radio og TV, samt gratis trådløst internet. Dart og billard er til fri afbenyttelse for hotellets gæster i begge bygninger, og der må ryges på hotellets værtshus og i kælderen.  På alle etager findes kaffe stationer, hvis I ønsker at nyde en varm kop, mens I slapper af i en af de hyggelige fælles dagligstuer.  Dejlig mad på gode råvarer Restauranten har en varm og hyggelig atmosfære, som i de gode gamle dage. Her er åbent for frokost- og aftengæster, hvor menukortet lokker med traditionel, gedigen dansk kromad, lavet af gode friske råvarer. Køkkenet er landskendt for lækre velsmagende fiskespecialiteter, som varierer fra dag til dag, afhængig af årstiden.  Praktisk info Hotellet ligger få minutters gang fra Hundested station, der har togforbindelse til København via Hillerød. Det tager ca. 45 min. i bil fra København til Hundested. Hundested Kro & Hotel er et handicapvenligt sted og er tilgængeligt med kørestol og rollator.  Benyt dig af tilbuddet i dag og inviter på et romantisk ophold på Hundested Kro & Hotel, personalet ser frem til at byde jer velkommen inden for. 

Ekstra information

Nørregade 10 3390 Hundested47 93 75 38

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Godt anmeldt ophold med mad - for 2

Næstved: Hotel Kirstine

- 1 -2 overnatninger i dobbeltværelse for 2 personer
- 3-retters menu i restauranten - efter køkkenchefens valg
- Overdådig morgenbuffet med champagne og morgenbitter
- Gratis adgang til fitness
" Gælder 2. jan. - 6. apr. Ankomst tors - lør. Prisen gælder 1 nat. Julegaveidé - kan refunderes indtil 14. januar. Stedet har en elite-smiley og får:
4.2 af 5 stjerner (421 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 949,-
værdi:
2050,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ophold med 3-halvpension – for 2

Sjællands Odde: Den Gyldne Hane

- Morgenmad
- Velkomstdrinks
- 3-retters menu
"Marts - juni. Weekendtillæg. Stedet har en elite-smiley og får
4.1 af 5 stjerner (283 brugere)
. Julegaveidé. Kan byttes i hele 2019, så længe ophold ikke er booket." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1097,-
værdi:
1900,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slotsophold med middag - for 2

Møn: Liselund Ny Slot

- 1 overnatning i standard dobbeltværelse
- 2-retters middag (serveres ca. kl. 19.00)
- Morgenbuffet (serveres fra kl. 08.00-09.30)
"Dealhunter Plus medlemspris. Medlemskab er gratis de første 14 dage og kan opsiges med dags varsel - dog tidligst 2 døgn efter oprettelse. Weekend- og helligdagstillæg. Gyldigt 12 mdr. efter udstedelse." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide