Pariserbøf

tilbuds-billede
64,-
Gå til tilbud
værdi:
128,-,-
50%

Deal fra 23/12-2019

Næstved: Hotel Menstrup Kro

Hos Hotel Menstrup Kro holder vi på de gamle traditioner med ægte dansk krostemning i skønne omgivelser. Igennem to århundreder har der været tradition for kroophold og gæstgiveri i den gamle Bindingsværkskro.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Bordbestilling 4 timer forinden. Gælder man-lør. fra kl. 12 -15. Stedet har en elite-smiley.
 
Se alle Hotel Menstrup Kro deals

Yderligere beskrivelse

Hotel Menstrup Kro giver pt. 50% rabat på Pariserbøf for 1 person. Normalpris kr. 128,- / Din pris kr. 64,- Hos Hotel Menstrup Kro holder vi på de gamle traditioner med ægte dansk krostemning i skønne omgivelser. Igennem to århundreder har der været tradition for krohold og gæstgiveri i den gamle bindingsværkskro. Hotel Menstrup Kro er en del af den landsdækkende hotelkæde "Danske Hoteller", og kvaliteten og de hyggelige omgivelser er altid i top. På Hotel Menstrup Kro støtter vi os til de danske madtraditioner fra "De Gode Gamle Dage". Vi genfinder det bedste ud fra vores overbevisning om de gamle tilberedningsmetoder, og kombinerer det med tidens madtrends. Med dette dejlige tilbud får du Pariserbøf for 1 person og betaler kun kr. 64,- mod normalprisen på kr. 128,- Inviter konen, manden eller vennerne med og få en skøn hyggetid med dem du holder af ♥ Hotel Menstrup Kro anvender råvarer fra lokale leverandører, og her bliver der altid lagt stor stolthed og omhu i alt fra forarbejdning af gode råvarer, tilberedning, smag og anretninger i alle retter. Bemærk: • Bordbestilling 4 timer forinden • Værdibeviset er kun gyldig fra mandag - lørdag i tidsrummet kl. 12:00 - 15:00 Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til en smagfuld og hyggelig frokost på altid skønne Hotel Menstrup Kro!  

Ekstra information

Menstrup Bygade 29 4700 Næstved55 44 30 03

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 64,-
værdi:
128,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Æggekage

Næstved: Hotel Menstrup Kro

Hos Hotel Menstrup Kro holder vi på de gamle traditioner med ægte dansk krostemning i skønne omgivelser. Igennem to århundreder har der været tradition for kroophold og gæstgiveri i den gamle bindingsværkskro.
" Bordbestilling 4 timer forinden. Gælder man. -lør. fra kl. 12 -15. Stedet har en glad smiley. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 161,-
værdi:
269,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Topanmeldt: Tapas-grillbuffet

Kelstrup ved Haderslev: Dannevang

Glæd dig til et besøg hos Restaurant Dannevang i Haderslev, der byder på en overdådig grillbuffet. Buffeten er baseret på gode, friske råvarer, så du er sikker på en perfekt smagsoplevelse. Du kan bl.a. vælge mellem suppe, kæmpe salatbuffet, tærter m.m.
" 28. feb - 30. jun. Bemærk ugedage, hvor tilbuddet kan benyttes. Bordbestilling påkrævet. Stedet har en elite-smiley og får 4.6 af 5 stjerner (719 brugere) Fås også hos Deal." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 95,-
værdi:
175,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stjerneskud

Rømø: Kommandørgården

Du får et stjerneskud Med 1 dampet og 1 stegt fisk, koldrøget laks, store, håndplukkede koldtvandsrejer, asparges, cocktaildressing, salat og toast
"Indtil 1.nov. Alle ugens dage kl. 12-14 og kl. 18-21. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide