Deal fra 11/12-2018
Frederiksberg: Reinwald's
- Linsesuppe med grøntsager, friteret æg og hvidløgscroûtons
- Skindstegt kulmule på syrlig æblekål og bacon
- Stegt perlehønebryst på kartoffel og selleri i jomfruhummersauce
- Sprød salt-karamel med brændt marengs, flødeis og blåbærkompot
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle reinwald's deals
Yderligere beskrivelse
Hos Reinwald's er de inspireret af det nye og det traditionelle, men altid med fokus på den gode smag.
Vin er af stor betydning på Reinwald's. Bonnie Reinwald har en af de højeste sommelier-uddannelser i Europa og er medlem af Dansk Sommelierforening. Det giver mange muligheder for at lave et levende vinkort, som supplerer køkkenet og restaurantens sjæl.
Sammen med køkkenchef Jeanette Olsen serverer restauranten klassisk fransk kogekunst med et moderne touch, rundet af det franske køkkens gedigne håndværk og kærlighed til den gode smag.
Madoplevelsen inkluderer:
1 glas perler og appetizer: letrøget kartofler og italiensk skinke med olivencreme, sardeller og saltet mandel crunchLinsesuppe med grøntsager, friteret æg og hvidløgscroûtonsSkindstegt kulmule på syrlig æblekål og baconStegt perlehønebryst på kartoffel og selleri i jomfruhummersauceSprød salt-karamel med brændt marengs, flødeis og blåbærkompot
Normalpris kr. 600,- / Kampagnepris 450,-
Sådan forudbestiller du din madoplevelse:
Kontakt restauranten på telefon: 33 91 82 80, mail restaurant@reinwalds.dk eller via online booking https://www.reinwalds.dk/booking Ved online booking, indsæt værdibeviskode(r) for de de beviser du vil indløseOplys dato og tidspunktDu modtager en bekræftelse fra Reinwald's når din booking er gået igennem, såfremt alle oplysninger er (korrekt) oplyst
Madoplevelsen kan anvendes fra d. 3 januar til d. 28 februar 2019 og kan bruges tirsdag-lørdag.
Ekstra information
Reinwald’sH.C. Ørsteds Vej 28A1879Frederikssberg Cbonnie@reinwalds.dk
Lokationer