Anti-age ansigtsbehandling

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
1175,-,-
58%

Deal fra 18/9-2023

Hobro: Agaten

Forkæl dig selv og din hud med denne anti-age behandling som inkluderer blandt andet: Afrens, Beauty Angel lys, Guasha ansigtsmassage, afrensning og ansigts maske.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Agaten deals

Yderligere beskrivelse

Hos Agaten kan du pt. få ##68% ::58% %% rabat på 60-75 min. Anti age behandling, med Guasha ansigtsmassage og Beauty Angel lys m.m. – Boost din hud. Normalpris kr. 1175,- / Dealpris kr. ##374::499%%,- Effekten af Beauty Angel lyset er klinisk dokumenteret og derved en sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af lyset – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud. Afrens med Ainoah’s produkter der passer netop til din hudtype. Påføring af olie fra Medes med efterfølgende Guasha ansigtsbehandling, som er lymphe drænende og bindevævs-opstrammende. Afrensning med Ainoah’s produkter igen. Påføring af Økologisk C vitamin maske, som du skal ligge med i ca. 20 min. Allerede fra midten af 30´erne falder produktionen af kollagen i huden og den ”falder gradvis sammen”. C-vitamin øger cellefornyelsen og bidrager til dannelse af kollagen i huden. C-vitamin er afgørende for hudens evne til at producere dens vigtigste byggesten; kollagen. Husk at det også er vigtigt at sørge for, at få masser af C-vitamin gennem kosten (rygere skal have ekstra). EMT maske som passer netop til din hudtype. Den meget tynde maske er dejlig kølende, beroligende og fugtgivende. Masken er så tynd, nærmest et ekstra lag hud. Lyset stimulerer huden til at absorbere maskens ingredienser bedre, derved opnås en umiddelbar synlig bedring i hudens fugtindhold. Påføring af Beauty Angel kollagen infensifier, som aktiverer intensiv foryngelse af huden. Den har en kraftfuld virkning i forbindelse med genoprettelse af huden og er med til at stimulere produktionen af ny kollagen. Den forstærker hudens bindevæv som vi har arbejdet med i begyndelsen af din anti age behandling. Den blødgør, renser og giver volumen til din hud. Påføring af ansigts- og øjencreme der passer til din hudtype. For tidsbestilling kan jeg kontaktes på 21 72 32 53 eller på eila@agaten.dk  

Ekstra information

Hornsmarken 40, Brødum 9500 Hobro21 72 32 53

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

En halv times Access Bar for børn

Nær Hobro: Agaten

Access bars kan bl.a. hjælpe dit barn med: • Stop for tankemylder • At give ro i kroppen • En følelse af, at være god nok som man er • Mere lethed og glæde i livet • Søvnløshed • At give mere energi.
"Pt. ingen udløbsdato. Kun børn op til 15 år. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 359,-
værdi:
599,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fedtreducering med laserlipobehandling

Hobro: Agaten

Giver omgående og effektiv fedtreducering og er 100 % smertefrit. De fleste ser resultater allerede efter første behandling. Lipolaseren er især egnet ved dyb cellulitis/fedtreduktion og kropsformning.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Phytoceane Luksus ansigtsbehandling

Kolding: Secret of Beauty

Huden afrenses, peeling fjerner de døde hudceller, let dybderens, maske efter hudens type, opstrammende ansigtsmassage. Afsluttes med øjen og ansigtscremepleje. Rådgivning af hjemmepleje.
"Udvidet fortrydelsesret Pt. ingen udløb. Tir./ons./tor." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide