Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Burger med 360 gram oksekødsbøf - flot anmeldt

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
169,-,-
41%

Deal fra 30/3-2019

Næstved: Broadway Burgers

- Broadwayburger med 360 grams oksekødsbøf
- Ekstra cheddarost, friterede løgringe, kalvebacon, tomat, salat
- BBQ-dip og speciel dressing
- Pommes frites, dyppelse og coleslaw

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Kun til 28. juni. Kl. 12-21. Stedet har en glad smiley og har flotte (men få) anmeldelser:
4.5 af 5 stjerner (32 brugere)
 
Se alle Broadway Burgers deals

Yderligere beskrivelse

Så skal der lækre burgers på menuen - og vi taler burgers noget ud over almindelig grillbar niveau. Broadway Burgers byder velkommen med dette tilbud på deres populære Broadway Bugermenu for 1 person, du får ##50% ::41% %%rabat og betaler derfor kun ##84::99%% ,- (normalpris kr. 169,-).  Du kan godt glæde dig! Den amerikanske burgerjoint, Broadway Burgers, har nemlig slået dørene op i Jernbanegade, og her er amerikansk stemning og kvalitet i centrum, bl.a. kommer kødet fra de bedste slagtere i Danmark.  Broadway Burger-menuen for 1 person indeholder:  • Broadway burger med 360 g. oksekødsbøf • Ekstra cheddarost, friterede løgringe, kalvebacon, tomat, salat • BBQ-dip og special Broadway-dressing. Tilbehør: • Pommes frites, dip og Coleslaw. Der er sørget for herlig amerikansk stemning i restauranten med alt fra de røde vægge til interiør, billeder og udsmykning, og menukortet byder ikke overraskende primært på amerikanske lækkerier, hvilket vil sige store burgere, store colaer, store milkshakes, store amerikanske kager mm. alt sammen til overkommelige priser.  Broadway Burgers er Næstveds nye amerikansk inspirerede spisekoncept, benyt dig af tilbuddet i dag og se, hvad du selv synes om stedet :)    Meget hyggelig amerikansk inspireret burgerreturant med flot indretning i en glad stil med røde lædergrupper, lp plader på væggen og musik i højtaleren. Burger af høj kvalitet og spændende udbud. Meget hot chillimayo og lækre råvarer. Ikke sidste gang vi konmer her. Speciel oreoshake kan anbefales . - Maybritt Helt vildt lækkert når en burger er lavet ordenligt. Super lækker bøf, som modsat de nærmest kogte stykker kød man får på diverse burgerbarer, her var stegt rigtigt. Super kvalitet! Stedet hvor jeg køber mine burgere fremover. - Bjørn Store thumbs up til denne lækre restaurant som er fuldstændig gennemført på alle måder! Der er gjort noget ud af restauranten i sig selv, men maden der kommer ud af køkkenet er til at savle over hver gang, og smagen skuffede overhovedet ikke! Skal helt klart tilbage og besøge det her sted igen. - Mie En rigtigt burgerrestaurant, det betyder højere kvalitet end mange fastfood burger, men ikke lige så hurtig og en smule dyrere end fastfood. Det er rigtigte måltider, hvor man nyder at spise. Brodway Burgers reklamerer med best burger in town, smagssag men det er for mange korrekt. Betjening passer perfekt til det sted, venlig, imødekommende og afslappet. Betyder ikke den samme betjening som i en stjernereastaurant men personligt og varmt, man føler sig velkommen. Brodway Burgers er nyt og derfor er de meget lyttende angående kritik og forbedringer. Så hjælp dem med at sige dem jeres mening, det kunne betale sig . - Peer Gode burgere og milkshakes :) Behagelig og god betjening. Hyggeligt sted. - Ken 

Ekstra information

Jernbanegade 21 C 4700 Næstved81 81 87 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede

45% rabat på hele menukortet - ikke drikke

Taastrup: Café Mango

Nyd et lækkert måltid og bliv mødt af en fantastisk atmosfære. Cafe Mango byder både på sandwiches, frokost menuer, brunch, smørrebrød, suppe, salater, burgers, snacks, desserter, pasta og meget mere.
"Søn-tir til 1. maj. Prisen giver kun adgang til rabat på stedet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
144,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Burgermenu med fritter og drik

Frederiksberg: POP's Diner Box

Du får en hjemmelavet burgerkombi med karameliserede løg eller måske en gyldenstegt kyllingeburger med cheddarost, syltede rødløg, salat og chipotlemayo.
" Stedet har en glad smiley og får
4.2 af 5 stjerner (674 brugere)
Bestseller: Over 1.700 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 85,-
værdi:
159,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri burger

Aarhus: LAVA Café & Bar

I får frit valg mellem de tre varianter af stedets burger, der naturligvis serveres med en portion pommes frites og aioli at dyppe i. Vælg mellem den klassiske burger med hakkebøf, den sprøde, panerede kylling eller den vegetariske variant med portobellosvamp, pesto og hummus.
"Søn. - tor. Glutenfri burgerbolle: 20 kr. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide