Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Burger med 360 gram oksekødsbøf - flot anmeldt

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
169,-,-
41%

Deal fra 30/3-2019

Næstved: Broadway Burgers

- Broadwayburger med 360 grams oksekødsbøf
- Ekstra cheddarost, friterede løgringe, kalvebacon, tomat, salat
- BBQ-dip og speciel dressing
- Pommes frites, dyppelse og coleslaw

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Kun til 28. juni. Kl. 12-21. Stedet har en glad smiley og har flotte (men få) anmeldelser:
4.5 af 5 stjerner (32 brugere)
 
Se alle Broadway Burgers deals

Yderligere beskrivelse

Så skal der lækre burgers på menuen - og vi taler burgers noget ud over almindelig grillbar niveau. Broadway Burgers byder velkommen med dette tilbud på deres populære Broadway Bugermenu for 1 person, du får ##50% ::41% %%rabat og betaler derfor kun ##84::99%% ,- (normalpris kr. 169,-).  Du kan godt glæde dig! Den amerikanske burgerjoint, Broadway Burgers, har nemlig slået dørene op i Jernbanegade, og her er amerikansk stemning og kvalitet i centrum, bl.a. kommer kødet fra de bedste slagtere i Danmark.  Broadway Burger-menuen for 1 person indeholder:  • Broadway burger med 360 g. oksekødsbøf • Ekstra cheddarost, friterede løgringe, kalvebacon, tomat, salat • BBQ-dip og special Broadway-dressing. Tilbehør: • Pommes frites, dip og Coleslaw. Der er sørget for herlig amerikansk stemning i restauranten med alt fra de røde vægge til interiør, billeder og udsmykning, og menukortet byder ikke overraskende primært på amerikanske lækkerier, hvilket vil sige store burgere, store colaer, store milkshakes, store amerikanske kager mm. alt sammen til overkommelige priser.  Broadway Burgers er Næstveds nye amerikansk inspirerede spisekoncept, benyt dig af tilbuddet i dag og se, hvad du selv synes om stedet :)    Meget hyggelig amerikansk inspireret burgerreturant med flot indretning i en glad stil med røde lædergrupper, lp plader på væggen og musik i højtaleren. Burger af høj kvalitet og spændende udbud. Meget hot chillimayo og lækre råvarer. Ikke sidste gang vi konmer her. Speciel oreoshake kan anbefales . - Maybritt Helt vildt lækkert når en burger er lavet ordenligt. Super lækker bøf, som modsat de nærmest kogte stykker kød man får på diverse burgerbarer, her var stegt rigtigt. Super kvalitet! Stedet hvor jeg køber mine burgere fremover. - Bjørn Store thumbs up til denne lækre restaurant som er fuldstændig gennemført på alle måder! Der er gjort noget ud af restauranten i sig selv, men maden der kommer ud af køkkenet er til at savle over hver gang, og smagen skuffede overhovedet ikke! Skal helt klart tilbage og besøge det her sted igen. - Mie En rigtigt burgerrestaurant, det betyder højere kvalitet end mange fastfood burger, men ikke lige så hurtig og en smule dyrere end fastfood. Det er rigtigte måltider, hvor man nyder at spise. Brodway Burgers reklamerer med best burger in town, smagssag men det er for mange korrekt. Betjening passer perfekt til det sted, venlig, imødekommende og afslappet. Betyder ikke den samme betjening som i en stjernereastaurant men personligt og varmt, man føler sig velkommen. Brodway Burgers er nyt og derfor er de meget lyttende angående kritik og forbedringer. Så hjælp dem med at sige dem jeres mening, det kunne betale sig . - Peer Gode burgere og milkshakes :) Behagelig og god betjening. Hyggeligt sted. - Ken 

Ekstra information

Jernbanegade 21 C 4700 Næstved81 81 87 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Halv pris + frit valg på topanmeldt sted

Brønshøj: Sazón

Du får frit valg for 300 kr. til kun 149 kr. De laver klassiske mexicanske retter - med et twist: Nemlig med inspiration fra madtraditioner fra De Kanariske Øer, Mellemøsten og Latinamerika.
"Kl. 11.30-21. Over 200 har købt.
4.5 af 5 stjerner (229 brugere)
Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 69,-
værdi:
115,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Burger hos Brød & Vin

Haderslev: Brød & vin

Tag plads i de nyistandsatte lokaler og få serveret en burger, der har fået alt, hvad den kan trække af lækkert fyld. Vælg mellem den sprøde tempurakylling med naanbrød, den klassiske oksekødsbøf med bacon og gammelknas eller den vegetariske med blomkålsbøf og ost.
"1. aug. - 1. okt. Kl. 11-14. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
224,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Shuffleboard og burgermenu

Ved Kgs. Nytorv: Generator

- 1 times shuffleboard
- Cheeseburger med fritter og dyppelse
" Indtil 31. okt. Søn. - tor. Over " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide