Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3 dage på 'Danmarks bedste badehotel' - for 2

tilbuds-billede
949,-
Ikke aktivt
værdi:
2100,-,-
55%

Deal fra 8/4-2019

Løkken (Nordjylland): Løkken Badehotel

Kåret som "Danmarks bedste Badehotel 2018" af Oplev Danmarks læsere. Nyd 2 overnatninger for 2 personer i en dejlig hotel-lejlighed blot få hundrede meter fra havet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

Indtil 20. juni. Søn. - tor.
 
Se alle Løkken Badehotel deals

Yderligere beskrivelse

Kåret som "Danmarks bedste Badehotel 2018" af Oplev Danmarks læsere! Løkken Badehotel tilbyder ##63% ::55% %%rabat på 2 overnatninger for 2 personer i en dejlig hotel-lejlighed, pris kr. ##769::949%%,- (normalpris kr. 2100,-).  Tradition, Forkælelse og Ro - Velkommen på Løkken Badehotel! Med dette tilbud hos Løkken Badehotel, kommer du og din ledsager til at bo i centrum af den charmerende badeby Løkken. Der er blot få hundrede meter til havet, og samtidig er I helt tæt på byens hyggelige caféer, barer og butikker.  På Løkken Badehotel bestræber de sig på at bevare den charmerende, traditionelle badehotelstemning med fokus på forkælelse og ro. Dette dog kombineret med stedets moderne rammer med indoors pool,  spa, sauna, fitnessrum mm. og naturligvis et hyggeligt byliv lige udenfor døren. Løkken Badehotel har 29 ferielejligheder, flere af dem med altan/terrasse/tagterrasse, lejlighedernes størrelse varierer fra 34 til 88 kvm, alle med eget toilet/bad og køkken.  Restaurant Løkken Badehotel Tilbuddet indeholder ikke mad, men hvad er mere oplagt end at nyde en skøn middag på populære og velbesøgte Restaurant Løkken Badehotel. Her vil I få en autentisk oplevelse af traditionel dansk mad med franske noter, tilberedt på lokale råvarer og med et sprøjt Vesterhav serveret i historiefortællende omgivelser.  Lige udenfor døren findes det store skattekammer med fisk, og i klitten er der havtorn. I Vildmosen vokser de skønneste kartofler, og køkkenet anvender lokale grøntsager i sæsonen.  Café Frandsen Der er naturligvis også lækre spisemuligheder på Café Frandsen. Her kan I nyde en skøn frokost og et glas kølig hvidvin i afslappede uformelle omgivelser, på menukortet finder I lækre caféklassikere og spændende specialiteter, her er noget for enhver, også børnene.  Benyt dig af tilbuddet i dag og book dit ophold på Danmarks bedste Badehotel 2018 - Løkken Badehotel ser frem til at byde jer velkommen til et af de skønneste områder i Nordjylland. Læs artiklen om kåringen af de bedste badehoteller her:  https://www.opdagdanmark.dk/danmarks-bedste-badehoteller/ .

Ekstra information

Torvet 8 9480 Løkken98 99 14 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 595,-
værdi:
1025,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ophold ved fjorden med mad

Skals - nord for Viborg: Hjarbæk Fjord Golfcenter

- 1 overnatning i ferielejlighed
- 3-retters middag - serveres kl. 18.00-20.00
- Morgenbuffet - serveres fra kl. 07.30-09.30
" 1. apr. - 30. okt. Stedet har en glad smiley og får 4.4 af 5 stjerner (503 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Ophold i havsuite med tapas og vin - til 2

Odder: Hygge Strand Camping

De eksklusive HAVsuiter, der er beliggende ved østkysten på Hølken Strand, mellem Aarhus og Horsens, kombinerer luksus og fantastiske naturomgivelser og danner de ideelle rammer for et afslappende ophold.
"1. - 30. april. og 1. okt. - 1. marts. Bemærk undtagne perioder. Weekend- og sæsontillæg. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 995,-
værdi:
2765,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Naturophold med vildmarksbad - op til 5 personer

Fredericia: Dancamps Trelde Næs

Med et ophold på Trelde Næs Camping kan I komme helt ned i gear og nyde at bo omgivet af smuk natur - og endda med udsigt til havet fra vildmarksbadet .
" Indtil d. 1. maj. 2015. Bemærk undtagen periode. Weekendtillæg. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide