Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

England: 3 dages NFL-rejse

tilbuds-billede
2995,-
Ikke aktivt
værdi:
2996,-,-
0%

Deal fra 4/5-2019

London: Hotel Royal National

- 2 overnatninger i dobbeltværelse
- Morgenmad begge dage
- Billetter til NFL-kamp (Cincinnati vs LA Rams)
- Oplæg til kampen ved NFL-ekspert Jesper Elming

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

D. 26-28. oktober.
 
Se alle Hotel Royal National - London deals

Yderligere beskrivelse

Der er noget helt særligt over amerikansk fodbold. Stadion og banen er pyntet som var det karneval. Tilskuerne er vildere, underholdningen mere gennemført, og udenfor stadion er der en fest, som du aldrig har oplevet det før. Fans står og griller og hygger - alle er gode venner, også selvom du holder med udeholdet. Og så har vi ikke engang nævnt kampen endnu. Intensiteten sitrer. Spændingen stiger. Amerikansk fodbold er en kombination af rå power, teknik og taktik. Spillerne er kæmpestore, men bevæger sig let og adræt, inden de rammer hinanden som godstog. Quarterbacken er den store stjerne. Stadion tager et kollektivt sug, når han kaster bolden langt ned af banen… og jublen eksploderer, når bolden bliver grebet. Og når der ikke lige er gang i spillet på banen, så er der masser af underholdning på sidelinjen og storskærmen. Musik, konkurrencer, og nå ja naturligvis cheerleaders. Spillet er fascinerende og oplevelsen er helt unik. Derfor sender vi hvert år i hundredevis af danske fans til NFL i London. Du kan tage afsted med venner eller alene, for du vil med garanti finde nye venner, der også bare synes, at NFL er fedt! NFL pakken inkluderer: Dato: 26-27-28. oktober 2019 2 overnatninger på Royal National Hotel i delt dobbeltværelse Ønsker du enkeltværelse skal du kontakte LA Travel efter køb Morgenmad på hotellet Billet til kampen d. 27. oktober Oplæg af Jesper Elming før kampen Dansk rejseleder Pris pr. person: kr. 2.995,- Vær opmærksom på at fly, transfer og transport i London ikke er inkluderet. Kampene i 2018 var udsolgte på få minutter da de blev sat til salg til offentligheden, og der er ingen tvivl om at dette vil ske igen med kampene i 2019. Så bestil allerede nu og sikker dig din plads til NFL London 2019. Denne kamp spilles på Wembley Stadium, som er et ikonisk sted at opleve NFL. NFL rejser LA Travel har i flere år med stor succes haft en af Danmarks bedste NFL eksperter med på turene til London og selvfølgelig er han også med igen i 2019. Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om Amerikansk Fodbold. Han vil inden NFL kampen i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på hvor stort NFL er i USA, og endelig vil han give sit bud på hvordan kampen vil forløbe. Det er tydeligt når Jespers Elming fortæller om amerikansk fodbold, hvor stor hans passion for sporten er. Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper.

Lignende tilbud

tilbuds-billede

10 dages togrejse gennem Skotland

Skotland: Øster Lindet

Som et af de smukkeste lande i verden byder Skotland velkommen. Naturen i dette pragtfulde land er især berømt for sine dramatiske bjerge, smukke søer, imponerende klippeformationer og maleriske kyststrækninger.
" Rejs fra CPH/BLL i maj-okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede

12 dages rundrejse i Tibet - med fly

Tibet: På hoteller

12 dage med spændende udflugter, fantastisk natur og meget mere sammen med erfaren, dansk rejseleder.
" I sep. Bemærk drikkepenge og visum. Afrejse fra Kastrup." - all2day
 
 
tilbuds-billede

16 dages rundrejse i Indonesien - med fly

Bali: På hoteller

Tag med Over Alle Bjerge på en uforglemmelig rejse gennem vidunderlige Bali. Her er kulturen og historien pakket ind i smukke, æstetiske omgivelser, der er ethvert fotoalbum værdigt.
"Rejs fra KBH i okt. Bemærk drikkepenge og visum." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide