Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

30 min. detox fodspa

tilbuds-billede
150,-
Ikke aktivt
værdi:
250,-,-
40%

Deal fra 18/2-2020

Odense: ZoneIn

Detox behandlinger hjælper din krop til at kunne arbejde bedst muligt helt ned på celle niveau. Er din krop overbelastet arbejder udrensnings-organerne ikke optimalt og affaldsstofferne vil forplante sig i kroppen og skabe ubalance.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Booking påkrævet. Pt. ingen udløb. 14 dages fortrydelsesret. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Zonein deals

Yderligere beskrivelse

Hos Zonein kan du pt. få rabat på 30 min. detox fodspa. Normalpris kr. 250,- / Dealpris kr. ##120::150%%,- Detox spa behandling går ud på, at man via. en spole og salte trækker affaldsstoffer ud af kroppen fra fødderne. Detox behandlinger hjælper din krop til at kunne arbejde bedst muligt helt ned på celle niveau. Er din krop overbelastet arbejder udrensningsorganerne ikke optimalt og affaldsstofferne vil forplante sig i kroppen og skabe ubalance. Efter et behandlingsforløb vil der være mindre risiko for overvægt samt kroppen får fornyet energi og du vil føle dig sundere og lettere. Hvad kan detox fodspa hjælpe med? • Smerter og spændinger • Øger blodcirkulation og kan være med til at mindske overvægt • Fordøjelsesproblemer og oppustet mave • Psoriasis og eksem • Ødemer/hævelser • Lymfeødemer og lymfekirtel afgiftning • Kronisk træthed Et udrensningsforløb med detox fodspa variere fra person til person, men hver behandling tager 30 min. Spiser og lever man sundt kan et behandlingsforløb f.eks. vare ca. 3-6 gange med 1-2 ugers mellemrum. Spiser og lever man derimod ikke så sundt kan et behandlingsforløb f.eks. vare 6-10 gange med 1 uges mellemrum. Hvem må ikke få denne type behandling? Hvis du har pacemaker eller er gravid må man ikke behandles med detox fodspa. Om os: Zonein er en klinik der primært beskæftiger sig med alternative behandlingsformer på tværs af fagområder. ZoneIn's passion er, at skabe velvære og livsglæde og et behandlingsforløb vil være tilpasset og tilrettelagt efter klientens behov.  

Ekstra information

Wichmandsgade 11.1 5000 Odense50 55 40 69

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
798,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fodspa

Foldbar

Med dette foldbare fodspa er der for alvor lagt op til afslapning og selvforkælelse. Fodbadet kan varmes op til 40-45 grader, og har infrarød funktion og vibrationsbobler! Varmen og vibrationsboblerne gør dig straks fuldstændig afslappet og i godt humør.
" Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters fiskespa

Hvidovre: Lash Care

Hos Lash Care i Hvidovre har de stor erfaring med denne type fiskespa, og netop nu kan du prøve eller genprøve den anderledes behandling, som mange beskriver som en afslappende og sjov oplevelse, der er perfekt at dele med andre.
"Indtil 1. april. Udvidet fortrydelsesret. For 2 pers. er prisen 225,-. OBS Dine ben og fødder må ikke være smurt ind i creme før behandlingen. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 105,-
værdi:
210,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters fiskespa - til fødder og hænder

Aarhus: Århus Fiskespa & Divine

Blødgører, masserer og renser nænsomt. Fiskene suger af det øverste hudlag og fjerner døde hudceller, mens de mikromasserer og sætter gang i blodomløbet. Det gør ikke ondt, men kilder let og føles afslappende.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato, men det anbefales at bruge det inden 3 måneder. Kun returret efter jul på selve værdibeviset (klik på "Giv som gave"). Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide