Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

30 min. detox fodspa

tilbuds-billede
150,-
Ikke aktivt
værdi:
250,-,-
40%

Deal fra 18/2-2020

Odense: ZoneIn

Detox behandlinger hjælper din krop til at kunne arbejde bedst muligt helt ned på celle niveau. Er din krop overbelastet arbejder udrensnings-organerne ikke optimalt og affaldsstofferne vil forplante sig i kroppen og skabe ubalance.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Booking påkrævet. Pt. ingen udløb. 14 dages fortrydelsesret. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Zonein deals

Yderligere beskrivelse

Hos Zonein kan du pt. få rabat på 30 min. detox fodspa. Normalpris kr. 250,- / Dealpris kr. ##120::150%%,- Detox spa behandling går ud på, at man via. en spole og salte trækker affaldsstoffer ud af kroppen fra fødderne. Detox behandlinger hjælper din krop til at kunne arbejde bedst muligt helt ned på celle niveau. Er din krop overbelastet arbejder udrensningsorganerne ikke optimalt og affaldsstofferne vil forplante sig i kroppen og skabe ubalance. Efter et behandlingsforløb vil der være mindre risiko for overvægt samt kroppen får fornyet energi og du vil føle dig sundere og lettere. Hvad kan detox fodspa hjælpe med? • Smerter og spændinger • Øger blodcirkulation og kan være med til at mindske overvægt • Fordøjelsesproblemer og oppustet mave • Psoriasis og eksem • Ødemer/hævelser • Lymfeødemer og lymfekirtel afgiftning • Kronisk træthed Et udrensningsforløb med detox fodspa variere fra person til person, men hver behandling tager 30 min. Spiser og lever man sundt kan et behandlingsforløb f.eks. vare ca. 3-6 gange med 1-2 ugers mellemrum. Spiser og lever man derimod ikke så sundt kan et behandlingsforløb f.eks. vare 6-10 gange med 1 uges mellemrum. Hvem må ikke få denne type behandling? Hvis du har pacemaker eller er gravid må man ikke behandles med detox fodspa. Om os: Zonein er en klinik der primært beskæftiger sig med alternative behandlingsformer på tværs af fagområder. ZoneIn's passion er, at skabe velvære og livsglæde og et behandlingsforløb vil være tilpasset og tilrettelagt efter klientens behov.  

Ekstra information

Wichmandsgade 11.1 5000 Odense50 55 40 69

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vippeløft og keratin-behandling

Odense: Zonein

Lash Volumen Lift Botex er en ny luksuriøs behandlingsmetode til buk af dine øvre vipper, som giver både ekstra volumen til dine vipper og ekstra pleje med keratin. Til dig som gerne vil have et smukt naturligt buk af dine naturlige vipper uden at skade vipperne.
"Værdibeviset udløber ikke p.t. Tidsbestilling er påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
250,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters infrarød sauna

Odense: Zonein

Infrarød Sauna er en effektiv måde, at hjælpe dig af med gener i kroppen samt hjælpe dig tilbage i en god form. Den opvarmer nænsomt kroppen indefra med infrarøde stråler, som ikke er skadelige.
"Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato, men vi anbefaler at det bruges inden 3 måneder. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1495,-
værdi:
2750,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

2,5 times spabehandling med wellnesspakke - til 2

Ved Ørstedsparken: Exuviance Wellness

Nyd en spabehandling på 2,5 timer, hvor du har mulighed for at vælge mellem 8 forskellige pakker. Vælg for eksempel Siam Spa, A Romantic Spa eller noget helt andet.
" Gælder man-fre kl. 10-18. Den sidste spa-behandling begynder kl. 15.30. Medbring eget badetøj. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide