Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Graviditetsmassage med fodbad og fodmassage

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
40%

Deal fra 6/10-2022

Odense: Change Your Life

Som udgangspunkt er det den nærværende massage, der lægges vægt på, da den alene lindrer din gravide krop. Selv dit ufødte barn får gavn af massagen. Varer hele 90 minutter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Varer i 90 minutter. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Change your life deals

Yderligere beskrivelse

Hos Bjarne Dam Larsen kan du pt. få ##58% ::40% %% rabat på Gravidmassage inkl. fodbad og fodmassage, varighed 90 min. Din pris kr. ##209::299%%,- / Normalpris kr. 499,- Er du gravid? - Så må du ikke snyde dig selv for en gravidmassage. Gravidmassage er specielt sammensat til din gravide krop og de udfordringer som den kan give dig. 50% af alle gravide oplever på et tidspunkt ryg og/eller bækkenproblemer under graviditeten. Det kan gravidmassage gøre noget effektivt ved. Selv tidlige plukveer kan gravidmassage lindre eller helt fjerne. Som udgangspunkt er det den nærværende massage, der lægges vægt på, da den alene lindrer din gravide krop. Selv dit ufødte barn får gavn af massagen, da den nærværende massage får hormonet Oxytocin til at flyde i dine blodårer, og dermed også i dit barn, da du via moderkagen deler hormoner med dit barn. Oxytocin er bl.a. det hormon, som udover den afslappende effekt, er med til at øge tilknytningen mellem dig og dit ufødte barn. Så den vigtige tilknytning mellem mor og barn starter allerede her. Jeg har en specialbriks i klinikken, så du uden besvær og sikkert for dig og dit barn, kan ligge på din gravide mave. Om mig: Mit navn er Bjarne Dam Larsen og jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker. Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF, intergral sexolog DSF, healingmassør, Reki healer og hypnoseterapeut.  I min klinik hjælper jeg mennesker, som er et sted i deres liv, hvor de har brug for lindring eller hjælp til at komme igennem eller videre i livet. Jeg tilbyder bl.a. samtaler individuelt eller til par, healingmassage, gravidmassage, efterfødselsmassage, hypnose og reiki healing.  

Ekstra information

Sundheds-huset, Paarupvej 15 5210 Odense NV53 50 05 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
650,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 eller 60 minutters graviditetsmassage

Frederiksberg: K-rmen Nails Spa & Beauty

Gravitet er ikke altid en dans på roser, men de gener der følger med, kan mindskes ved en effektiv massage målrettet til den gravide. Der blive ikke masseret direkte på din mave, så du kan være helt tryg ved denne be-handling, og massagen kan gives helt frem til fødslen.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Pris gælder: 45 min. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters Garbha Abhyanga massage

Østerbro: Mind Body and Soul

Massagen medvirker til at blodcirkulationen forbedres til moderkagen, og gavner fosteret. Lymfekarene bliver også stimuleret igennem massagen, hvilket virker som en detox mekanisme for kroppen.
"Udvidet fortrydelsesret Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 290,-
værdi:
600,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 90 minutters valgfri massage

Århus: The Healing Room

Lige nu kan du spare hele 51% på en 90 minutters valgfri massage. Vælg mellem gravid massage, fysiurgisk massage, deep tissue massage og afslappende massage.
" Til d. 21. feb. 2023. Over 150 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide